Városlista
2024. április 30, kedd - Katalin, Kitti

Hírek

2015. Július 02. 13:33, csütörtök | Helyi
Forrás: -szerk.-

Strandoljatok ketten 1 jeggyel

Strandoljatok ketten 1 jeggyel

Kedden Gyertek Ketten 1 jeggyel!

Július minden kedd délelőtt a ketten együtt érkező vendégeink belépése esetén a második vendég belépése ingyenes!

Az akció az olcsóbb jegyárra vonatkozik!

A Kiskunfélegyházi Városi Strand és Uszoda mindenkit sok szeretettel vár!

A Kiskunfélegyházi Strand és Uszodában szabadtéri és fedett medencék és csúszdák szolgálják a vendégek kikapcsolódását. A feltöltődni, gyógyulni vágyókat pedig wellness szolgáltatások és gyógyhatású termálvíz várja.

A belvárosban található fürdő családias, zöld környezetben mintegy 25 000 m2 területen négy kültéri és három beltéri medencével várja a látogatókat. A nemrégiben felújított fedett rész a téli hónapokban is nyitva áll. A fűtött csarnokban négypályás, 25 méteres uszoda, valamint két további melegvizes medence, szauna és gőzfürdő minden korosztály igényeit kiszolgálja.

A sportolni vágyók a teniszpálya és a strandröplabda-pályát is igénybe vehetik. Emellett az éjszakai fürdőzés is biztosított a fürdőben egész évben.

Wellness és gyógyvíz

A belső térben egész évben finn szauna és gőzfürdő üzemel, a felfrissülést egy 12 fokos hidegvizes bemerülő biztosítja. Emellett masszázs, babaúszás, aquafitness is igénybe vehető a fürdőben.

A 1560 méter mélyről feltörő alkáli-hidrogénkarbonátos termálvíz különleges gyógyhatással bír. Jelentős metakovasav tartalmának köszönhetően kiválóan alkalmas mozgásszervi panaszok, gerincbántalmak, reumás megbetegedések kezelésére.

Forrás: www.termalfurdo.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 09:23, kedd | Helyi

Majális a Parkerdőben

Programok

2024. Április 30. 09:08, kedd | Helyi

Forgalmirend-változás a Zöld Nap alatt

A Kiskunfélegyházi Polgármesteri Hivatal Városüzemeltetési Osztálya tájékoztatja a járművezetőket, hogy május 2-án, csütörtökön 08:00-11:00-ig a Zöldnap nap miatt az alábbi forgalmirend változásra számíthatnak:

2024. Április 30. 09:03, kedd | Helyi

Majális a Parkerdőben

Programok:

2024. Április 30. 08:40, kedd | Helyi

A fészkelő erdei fülesbaglyok állományának felmérésében segíthet a lakosság

Az erdei fülesbaglyok fészkelő állományának felmérésében kéri a lakosság segítségét a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME).