Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2019. Július 14. 11:04, vasárnap | Helyi
Forrás: Adrienn

Strandnapot tartottak Félegyházán

Strandnapot tartottak Félegyházán

A változékony idő ellenére is voltak vállalkozó kedvűek, akik ellátogattak július 13-án a Félegyházi Termál Parkfürdő strandnapjára.

A rendezvényt Csányi József polgármester nyitotta meg és mindenkit arra biztatott, hogy az esős időjárás előrejelzés ellenére is vegyen részt a színes programokon.
- Hiszen a meleg vízben az üldögélés számomra a szemerkélő esőben a legkellemesebb – árulta el városunk első embere.

Az ünnepélyes megnyitót követően Kádár Kitti félegyházi ultrafutó invitálta az érdeklődőket a vízbe, hogy aztán aqua fitness-szel mozgassa át őket.
A kellemes testmozgást követően Csőszi Viktor kívánságműsora színesítette a délelőtti programot, majd mesemondás és a Silver Step Tánccsoport bemutatója következett.

Kora délután a Kiskunfélegyházi Koncert Fúvószenekar tagjai térzenével szórakoztatták a strandolókat, majd Bigyóka bohócműsora teremtette meg a jókedvet a gyerekek körében. Este pedig Dolly és Palcsó Tamás lépett színpadra, közismert slágerek előadásával lázba hozva a közönséget.

Az egész nap folyamán a gyerekek ugrálóvárazhattak, fa-és retró játékokkal játszhattak, sakkozhattak, kézműveskedhettek és különböző foglalkozásokon vehettek részt. A felnőttek számára pedig rendelkezésre állt a vércukor- és vérnyomásmérés, illetve az oxigénszaturáció mérés is.

A rendezvény este szellemtúrákkal zárult, ahol a gyerekek zseblámpával csatangolhatták be a strand területét.

Címkék: strandnap

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 21:11, csütörtök | Helyi

105. születésnapját ünnepelte Erzsike néni

Kiskunfélegyháza legidősebb polgára betöltötte 95. életévét.

2024. Április 25. 19:54, csütörtök | Helyi

Anyakönyvi hírek

Az alábbiakban legfrissebb anyakönyvi híreinket olvashatják.

2024. Április 24. 14:04, szerda | Helyi

Gyermekrajzpályázatot hirdet a MÁV a balesetek megelőzése érdekében

A MÁV és az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság közös gyermekrajzpályázatot hirdet iskolásoknak, amelynek témája a biztonságos közlekedés - közölték a szervezők az MTI-vel szerdán.

2024. Április 24. 12:16, szerda | Helyi

Idén is megrendezik a Fülemülék éjszakája programsorozatot

A Fülemülék éjszakája országos rendezvénysorozatra április második felétől május végéig országszerte számos helyszínen várják a madarászok az érdeklődőket.