Városlista
2022. augusztus 10, szerda - Lörinc

Hírek

2012. Március 11. 07:15, vasárnap | Bulvár
Forrás: Story Online

Stohl nem lehet a Nemzeti társulatának tagja

Stohl nem lehet a Nemzeti társulatának tagja

Büntetett előélete miatt Stohl András nem lehet közalkalmazott, így nem lehet a Nemzeti Színház társulatának tagja sem.

Stohl András szabadulásának másnapján hosszasan időzött a Nemzeti Színházban, ahol nem kapott jó híreket, és talán először szembesült azzal, hogy a börtön még szabadulása után is kísérteni fogja. Alföldi Róbert, az intézmény igazgatója ugyanis büntetett előélete miatt nem fogadhatja vissza a színészt a társulatba, amelyhez tiszta erkölcsi bizonyítvány és közalkalmazotti jogviszony szükséges.

Az egyelőre feltételes szabadlábon lévő Stolh a tíz hónapos büntetés lejárta után 3 évvel indulhat tiszta lappal, előbb csak a tíz hónap után kérelemre, esetleg a köztársasági elnök kegyelme által mentesülhet a hátrányos megkülönböztetéstől - tudta meg a Bors.

Ez persze nem azt jelenti, hogy Stohl Andrásnak eddig kell várakoznia, míg újra színpadra állhat, hiszen vállalkozóként máris megteheti ezt.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 08. 12:08, hétfő | Bulvár

Októbertől látható a mozikban az egészestés Toldi

Jankovics Marcell születésnapjához igazítva, október 20-tól látható a mozikban a tavaly elhunyt rajzfilmrendező utolsó munkája, a Toldi című egészestés animációs film - tájékoztatta az MTI-t hétfőn a Kecskemétfilm.

2022. Augusztus 04. 15:22, csütörtök | Bulvár

II. Hajdúdorogi Amatőr Strandfoci Bajnokság

Idén második alkalommal került megrendezésre a strandfoci bajnokság Hajdúdorogon, amelynek töretlen népszerűségét jól jelzi, hogy 20 csapat jelezte nevezési szándékát,

2022. Augusztus 04. 12:02, csütörtök | Bulvár

Magyarországon tartják a guppi tenyésztők Európa bajnokságát és kiállítását

Magyarországon tartják a guppi díszhaltenyésztők Európa bajnokságát és kiállítását augusztus 4-6. között, a Pakson megrendezésre kerülő versenyen mintegy 80 tenyésztőtől 200 halpár érkezett 18 országból

2022. Augusztus 04. 08:04, csütörtök | Bulvár

Elindul az Omega együttes életműsorozata

Elindítja az Omega együttes életműsorozatát a GrundRecords. A legendás zenekar felvételeinek sorát nyitó CD-ken az első, 1968-as nagylemezt megelőző időszak kislemezeit, rádiófelvételei szerepelnek.