Városlista
2024. május 27, hétfő - Hella

Hírek

2014. Július 07. 11:09, hétfő | Kék hírek
Forrás: BMRFK

Sörösüveggel raboltak, fahusánggal verekedtek

Sörösüveggel raboltak, fahusánggal verekedtek

Egy 17 éves fiút rabolt ki a két gyanúsított, akik egy órán belül újra verekedtek.

A rendelkezésre álló adatok alapján 2014. július 5-én 21 óra 30 perckor egy helvéciai vendéglátóhelyről hazafelé sétáló 17 éves helyi fiatalember után indult F. István 37 éves kerekegyházi és V. János 32 éves orgoványi lakos. Az utóbbi férfi a nála lévő sörösüveggel hátulról leütötte a sértettet, aki ennek következtében elesett. F. István a földön fekvő fiútól elvette a zsebében lévő pénztárcát, a benne lévő személyes iratokkal és készpénzzel együtt. A sértett az előzetes orvosi szakvélemény alapján 8 napon belül gyógyuló, könnyű sérüléseket szenvedett.

F. István és V. János a rablást követően visszament a vendéglátóhelyre, ahol csatlakozott hozzájuk V. István 34 éves jakabszállási lakos, majd egy négy főből álló társasággal szóváltásba és verekedésbe keveredtek. A tettlegességben V. János egy - közel 1 méter hosszúságú - fahusánggal vett részt.

A helyszínre kiérkező járőrök elfogták, majd előállították a csoport tagjait. Ruházatuk átvizsgálásakor előkerült az ellopott pénztárca a személyes iratokkal és a készpénz egy részével.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya F. István és V. János ellen rablás bűntett és garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt, V. Istvánnal szemben garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást.

A három férfit - őrizetbe vételük mellett - gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók és kezdeményezték előzetes letartóztatásuk elrendelését.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 26. 09:06, vasárnap | Kék hírek

Főügyészség: szülei után egy rendőrt is meg akart ölni a pénteken elfogott férfi

Elfogásakor a vele szemben intézkedő rendőrt is meg akarta ölni az a férfi, aki május 24-dikét megelőző napokban megölte idős szüleit Budapesten, IV. kerületi lakásukban

2024. Május 24. 09:45, péntek | Kék hírek

Közel 9000 doboz magyar zárjegy nélküli cigarettát találtak egy bolgár furgonban

Közel kilencezer doboz magyar zárjegy nélküli cigarettát és 20 liter ismeretlen eredetű alkoholos italt találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei egy bolgár furgonban, amit az M43-as autópályán ellenőriztek.

2024. Május 22. 07:34, szerda | Kék hírek

Hollandiában rekordszámú droglabort számoltak fel tavaly

A holland rendőrség rekordszámú, 151 droglabort számolt fel tavaly, szemben a 2022-ben fellelt valamivel több mint százzal, ugyanakkor kevesebb marihuánaültetvényt találtak, mint a megelőző évben

2024. Május 16. 07:52, csütörtök | Kék hírek

Holtan találtak egy fiatal nőt és egy gyermeket Kapuváron

Holtan találtak egy fiatal nőt és egy gyermeket Kapuváron, egy családi házban szerdán kora délután.