Városlista
2024. március 1, péntek - Albin

Hírek

2011. Augusztus 10. 14:53, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

Som Lajos visszatérésére készül

Som Lajos visszatérésére készül

Som Lajos állítja, letette az alkoholt és a drogot, így szeretne visszatérni a zenei életbe.

 Piramis egykori frontembere, Som Lajos nehéz éveken van túl. Hónapokig kezelték az Országos Pszichiátriai és Neurológiai Intézetben súlyos drog-, és alkoholproblémáival. Sőt, még Csernus Imre is kezelésbe vette a zenészt, hogy kigyógyítsa függőségéből. Bár a 64 éves rocker első ránézésre most sem fest túl jól, a zenész állítja, lemondott káros szenvedélyeiről. Olyannyira, hogy három éve, már egy csepp alkoholt sem iszik. Éppen ezért Som Lajos - aki a Piramisnak köszönhetően bejárta az egész világot - most a visszatérésre koncentrál. Ebben a hónapban egy nagyszabású sajtótájékoztató keretében szeretné bemutatni új zenekarát, a Stormot is. Ezzel a bandával szeretné visszahozni Som Lajos az igazi rockzenét a magyar zenei életbe, mely úgy érzi, kivesző félben van hazánk zenei palettájáról.

Címkék: som lajos

Ezek érdekelhetnek még

2024. Február 29. 09:45, csütörtök | Bulvár

Ebben a szobában lakott az a magatehetetlen asszony, akinek a halála miatt gyermekeivel szemben indult eljárás

Nem gondozták magatehetetlen édesanyjukat azok a 40 és 41 éves veszprémi testvérek, akik ellen emberölés bűntette miatt emelt vádat a Veszprém Vármegyei Főügyészség.

2024. Február 23. 06:00, péntek | Bulvár

Megsemmisült a Föld légkörében az ERS-2 földmegfigyelő műhold

Az előrejelzéseknek megfelelőan szerdán belépett a sűrű légkörbe és csaknem három évtized után megsemmisült az ERS-2 (European Remote Sensing Satellite-2) európai földmegfigyelő műhold - közölte a urvilag.hu hírportál.