Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2011. December 26. 08:00, hétfő | Bulvár
Forrás: Stop.hu

Sokszor Rubint Réka is elhiszi

Sokszor Rubint Réka is elhiszi

Schobert Norbi és Rubint Réka sem hagyja ki a finomabbnál finomabb ételeket karácsonykor, igaz odafigyelnek arra, milyen alapanyagokat használnak fel elkészítésükhöz.

A házaspár leginkább gyermekeik számára igyekszik emlékezetessé tenni az ünnepet, elárulták, hogyan.

Készülődéssel, izgalommal várta Rubint Réka a karácsonyt. Az adventi koszorú elkészülése után hétről hétre gyújtották meg a gyertyákat, de a fitneszedző elárulta: náluk a lakás és a kert is fényárban úszik.

- Anyukám nem volt nagyon díszítgető típus, ezért gyerekkoromban megfogadtam, hogy ha édesanya leszek, én mindenképpen telepakolgatom a házat karácsonyi motívumokkal. Mi kint is díszítünk, a teraszon és a kertben lévő fenyőfára is teszünk égősort. Szeretnék a gyermekeinknek mesebeli hangulatot varázsolni, hogyha majd felnőttek lesznek, mindig úgy emlékezzenek, milyen színes gyerekkoruk volt - mesélte a STOPnak Rubint Réka, akinek gyermekei levelet írtak a Jézuskának, amit másnap reggel az angyalkák el is vittek.
- December 24-én Norbi moziba, vagy a szomszéd nénihez szokta vinni a gyerekeket. Addig pedig megérkezik a Jézuska. Imádom látni, milyen áhítattal várják! Előjönnek a gyerekkori élményeim, szinte újra élem őket a gyerekeimmel, sokszor még én magam is elhiszem, annyira tudok velük azonosulni. Gyermeki kíváncsisággal rajongom őket körül - mondta a három gyermekes édesanya, aki természetesen egészséges alapanyagokból készítette az ünnepi menüt.

Karácsonykor és az elkövetkező napokban is együtt lesz a család, aminek Réka nagyon örül, leginkább abban reménykedett, hogy hó is lesz az ünnepek alatt.

- Reméltem, hogy fehér karácsonyunk lesz, mert a Télapónak fel lett írva a popsi sí is a listájára. Azt majd szeretnénk kipróbálni, illetve Szentendrén csináltak egy nagyon hangulatos, forralt boros kis korcsolyapályát. Én a jeges műsor során kellőképpen elfáradtam, úgyhogy majd a pálya széléről szurkolok a gyerekeknek, akik nagyon szeretnének megtanulni korcsolyázni is.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 07. 14:10, kedd | Bulvár

Böde Dániel folytatja pályafutását

Meghosszabbította szerződését Böde Dániel, a labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Paksi FC támadója, aki így a 19. élvonalbeli szezonjára készülhet a nyáron.

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.