Városlista
2024. április 22, hétfő - Csilla

Hírek

2012. Április 11. 14:21, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

Sokkolta a betegsége az RTL műsorvezetőjét

Sokkolta a betegsége az RTL műsorvezetőjét

Egyre több sztár vall őszintén a nyilvánosság előtt betegségéről. Az elmúlt napokban Lilu és Erős Antónia is így tett.

Lilu a Csak csajokban hozta szóba a témát, ugyanis egy kineziológussal beszélgetett. Miután a szakember elmondta, mi mindenre alkalmazzák a speciális módszert, az ismert tévés kijelentette, bár kicsit szkeptikus, de szívesen kipróbálná a kineziológiát. Mindezt azért, mert szeretne megszabadulni gyötrő allergiájától. A kineziológus szerint ahhoz, hogy Lilu meggyógyulhasson, neki is aktívan közreműködnie kell, de nem lehetetlen, hogy kigyógyuljon a betegségből.

Erős Antónia a Reflektor magazinnak vallott cukorbetegségéről. A híradós megdöbbentő hitelességgel írta le, mit érzett, amikor 1995-ben közölték vele, nagy a baj. "Sokkolt a hír, az jutott eszembe, hogy most már vége az életemnek, jönnek az injekciók és nyílván ezzel nem is lehet együtt élni. Zokogtam a szobámban az ágyon. De ez az első megdöbbenés, vagy sokk csak 1-2 napig tartott." - mesélte Erős Antónia, aki időközben létrehozta az Egy csepp figyelem alapítványt, amely nem csak a cukorbetegeknek segít, de a betegség megelőzéséért is kampányol.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.