Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2014. Augusztus 24. 08:00, vasárnap | Helyi
Forrás: - szerk. -

Sokat spórolhat, ha gondolkodik

Sokat spórolhat, ha gondolkodik

Spóroljon ahol tud, hogy költekezhessen, amikor muszáj. Átgondoltan biztosan több ezer forintot is meg tud spórolni beiskolázáskor. Íme néhány tipp, hogyan.

Tervezze meg a vásárlást!
Készítsen listát, mit kell beszerezni szeptemberre, de még a listakészítés előtt nézze át csemetéje szekrényeit, fiókjait. „Szűz” füzetek, könyvborítók, alig használt zsírkréta előkerülhet éppúgy, mint olyan póló, ami tavaly még nagynak tűnt. Ezeket már nem kell megvásárolni. A felszabaduló pénz viszont lehetővé teszi, hogy egy-két „luxuscikket” – például illatos radírt, pókemberes noteszt, drágább mappát – vásárolhassanak a lurkó nagy örömére.

Hirdetési portálokon is érdemes körülnézni!
Akár az eredeti ár töredékéért beszerezhetnek alig használt iskolaszereket vagy íróasztalt, számítógépasztalt. Természetesen ezeken az online oldalakon ön is bármikor hirdethet olyan holmikat, amelyekre gyerekének nincs már szüksége.

Nagyobb testvérek, rokon, gyerekek használt, de még jó állapotban lévő iskolaszerei, ruhái komoly összegek kiadásától menthetik meg. Bátran kérdezze meg a rokon szülőket még augusztusban, mit tudnak felajánlani. Így nem áll elő az a helyzet, hogy megveszi a kötelező olvasmányt, ám szeptemberben az unokatesó is hoz egy példányt belőle.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 15:23, péntek | Helyi

Muzsikál az erdő 2024

Május 10. és 12. között Kecskemét és Lakitelek-Tőserdő térségében is megszervezik a „Muzsikál az erdő” elnevezésű rendezvényt.

2024. Április 19. 15:20, péntek | Helyi

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén

A hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok.

2024. Április 19. 15:09, péntek | Helyi

Újabb Balázs Árpád AMI - Battyány iskolás diák sikere

Hétfőn Szegeden, a Király-König Péter Zenei Alapfokú Művészeti Iskolában rendezte meg a Fesztivál Akadémia a II. Halász Ferenc Tehetségkutató versenyt.

2024. Április 19. 13:59, péntek | Helyi

Anyakönyvi hírek

Az alábbiakban legfrissebb anyakönyvi híreinket olvashatják.