Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2013. Október 21. 11:31, hétfő | Helyi sport
Forrás: - Varga Ferec -

Sima KHTK siker Tiszakécskén

Sima KHTK siker Tiszakécskén

A megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság 10. fordulójában az eddig még nyeretlen Tiszakécske VSE vendége volt a KHTK csapata.

Tiszakécske VSE – Kiskunfélegyházi HTK 3 – 8 (0-3)

Tiszakécske, 100 néző.
Vezette: Halasi Zoltán (Bornemissza Norbert, Váczi Zoltán)

Tiszakécske VSE: Cseh V.(László) – Ország, Dóka (Varga), Kissebestyén (Balog), Hegedűs R., Tóth, Hoffmann, Bertalan, Jelenfi, Domonics, Hegedűs R.
Edző: Domonics József.

KHTK: Jelen – Farkas G. (Valkovics), Ábel, Némedi, Balog M.(Cseh I.), Ujváry (Szabó T.), Katona B., Palásti (Bakos), Nagy V.(Zs. Juhász), Koncz, Balog Sz.
Vezetőedző: Némedi Norbert
Edző: Kádár Tamás.

Gólszerzők: Hoffmann 51’, Dóka 53’, Hegedűs R.88’ illetve Balog Sz. 21’, 63’, 90’, Koncz 45’, 83’, Palásti 19’, Szabó T. 56’, Katona B.80’.

Kitűntek: Cseh V., Hegedűs R. illetve Balog Sz., Koncz, Ábel, Némedi.
Sárga lap: Hegedűs R., Tóth, Jelenfi illetve Farkas G.

A mérkőzés megkezdése után a vendégek kezükbe vették a játék irányítását. A hazai csapat visszahúzódott és lezárta területeit, de ez a védekezésük a 19. percig volt eredményes. Gyors vendégakció futott Balog Sz. és Nagy V. részvételével, Nagy pontosan beadott és az érkező Palásti biztosan lőtt a hálóba, 0-1. Veszélyesen szőtték támadásaikat a vendégek, két perc elteltével Katona B. átadásából Balog Sz. élesen a balalsóba talált, 0-2. Nagy nyomás alatt volt a hazai csapat, a félidő végén Ábel átadásából Koncz is felíratkozott a góllövők közé, 0-3.
Szünet után annyit változott a játék, hogy a hazaiak játéka aktívabb lett, és az 51. percben Hoffmann 25 méterről szabadrúgásból hatalmas gólt szerzett, 1-3. Tovább tartott a hazai lendület, ismét szabadrúgásból kozmetikáztak a hazaiak, az 53. percben Dóka erős lövése megpattant egy vendégjátékoson és kikötött a hálóban, 2-3. Ezután minden a vendégek akarata szerint alakult, egy lepattanó labdát az 56. percben a középen helyezkedő Szabó T. igazítás nélkül 18 méterről nagy erővel lőtt a léc alá, 2-4. Ezután sorra jöttek a vendégek akciói, a lendületesen játszó Koncz átadásából a 63. percben Balog Sz. lefordult védőjéről és ballal a jobbalsóba talált, 2-5. A nagy lendülettel játszó vendégeket nem tudták a hazaiak megállítani, akik újabb akció végén növelték előnyüket. A 80. percben Katona B. egyéni szólója következett, sorra kicselezte a védőket és a kapu jobboldalába emelt, 2-6. A 83. percben ismét Katona B. vállalt szerepet, pontos átadásával Koncz kilépett és könnyedén megszerezte önmaga második, csapata hetedik találatát, 2-7. A mérkőzés hajrájában a 88. percben a lesre játszó vendégvédők között Hegedűs R. elfutott és kilőtte a kapu jobboldalát, 3-7. A mérkőzés utolsó percében Szabó Tamást szabálytalanul szerelték a büntetőterületen belül, a megítélt büntetőt Balog Sz. értékesítette, 3-8.
Gólgazdag mérkőzést láthattak ma a nézők. A rutinos vendégcsapat végig uralta a játékot, szép gólokat szereztek, de a lelkes fiatal hazaiak is rúgtak a vendégek szempontjából elkerülhető gólokat. A vendégek játékában végig benne volt a veszély, és ilyen arányban is megérdemelten nyerték meg a mérkőzést.

Domonics József: Gólgazdag mérkőzést játszottunk a Félegyházával. Fiatal, rutintalan csapatunk keresi helyét ebben az osztályban. Gratulálok ellenfelünknek a győzelemhez.
Kádár Tamás: Sok gólt rúgtunk, de könnyű gólokat is kaptunk. Véget ért számunkra az indiánnyár, a neheze ezután következik, jönnek a rangadók. A héten igyekszünk felkészülni, hogy ne kapjunk ilyen elkerülhető gólokat.

U-19-es mérkőzésen:
Tiszakécske VSE – Kiskunfélegyházi HTK 1 – 3 (1-2)

Gólszerzők: Juhász Ádám 19’ illetve Konkoly Gábor 4’, Fekete Dániel 41’, Farkas Péter 69’.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 09. 16:16, kedd | Helyi sport

Áprilisi éremeső a Koppányoknál

2024. április 06-án a Kiskunfélegyházi Reptéren versenyeztek a Koppányok. A versenyt mely a 2024-es Sólyompróba sorozat 2. állomása volt, a KHTK Fénypárduc Íjász Szakosztálya szervezte.

2024. Április 09. 12:27, kedd | Helyi sport

Czakó Zoltán kijutott a Európa-Bajnokságra

Már biztosan megszerezte a válogatott mezt Czakó Zoltán, a Kiskunfélegyházi Birkózó SE versenyzője.

2024. Április 04. 16:29, csütörtök | Helyi sport

Húsvéti verseny beszámolók a Koppányok tollából

2024. március 29-én Nagypénteken, Domaszéken jártunk a Farkas a Piroskát elnevezésű örömíjászversenyen.

2024. Március 26. 11:01, kedd | Helyi sport

Tavaszi versenyek a Koppányoknál

2024. március 17-én a Magyar Íjász Szövetség 3D Szakága 2024. évi 3D Teremíjász Országos Bajnokságon vettek részt a Koppányok 4 fővel.