Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2020. Március 03. 18:34, kedd | Helyi sport

Sikeres február a Fénypárducoknál

Sikeres február a Fénypárducoknál

Négy hétvégén ragadtak íjat a KHTK – Fénypárducok Íjász Szakosztály tagjai 2020 februárjában, Kunszentmiklóson, Pécsen, Dunaújvárosban és Tiszaföldváron.

A februári versenyek sorozata Kunszentmiklóson kezdődött, Nyílegyenes Íjász Klub Történelmi Örömíjász Teremversenyén, amely jó felkészülést jelentett az Országos Bajnokságokra. Itt Dürgőné Kovács Piroska és Dürgő Csaba képviselte a szakosztályt. Piroska 83%-os teljesítményével a 2. helyen, Csaba 75%-kal a 7. helyen végzett az igen erős mezőnyben.

Február második hétvégére Pécs lett a magyar íjászat fővárosa, hiszen itt rendezték meg a Történelmi és a 3D Országos Bajnokságokat. Az előző heti versenyszerű edzés jót tett a cibakházi Fénypárducoknak, hiszen a Történelmi Országos Bajnokságon kategóriájukban mindketten a dobogó legfelső fokára állhattak. Dürgőné Kovács Piroska 84%-kal Országos Bajnok lett és első osztályú minősítést lőtt. Férje Dürgő Csaba szintén 84%-kal, szintén Országos Bajnok lett és másodosztályú minősítést lőtt.

Másnap a 3D Országos Bajnokságon Piroska az előkelő negyedik, Csaba pedig a tizedik helyet szerezte meg.

2020. február16-án Dunaújvárosban a Scorpion Winter Challenge-nek nevezett versenysorozat harmadik fordulóján négy fővel vettek részt a Fénypárducok. A versenyen három érmet gyűjtöttek, Vasné Köteles Anita és Bencze László arany, Törteli Anikó ezüst érmet szerzett. Vas Tibor kilencedik lett kategóriájában.

A februári versenyek sorozata 2020. február.29-én folytatódott Tiszaföldváron az Aranyhegy Íjászok téli teremversenyén. Itt két körben 12 célt kellett meglőni a versenyzőknek. A barátságos hangulatú megmérettetésen Vasné Köteles Anita az 1. helyet, Vas Tibor a 3. helyet szerezte meg korosztályában.

A Fénypárducok támogatói:
• Integrál ZRT.
• Constantinum Katolikus Óvoda, Általános Iskola, Gimnázium, Szakgimnázium, Kollégium
• Kiskunfélegyháza Város Önkormányzata

További információk:
A Facebookon: https://www.facebook.com/fenyparducok/
Weboldalunkon: http://fenyparducok.hu/index.php

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 09. 16:16, kedd | Helyi sport

Áprilisi éremeső a Koppányoknál

2024. április 06-án a Kiskunfélegyházi Reptéren versenyeztek a Koppányok. A versenyt mely a 2024-es Sólyompróba sorozat 2. állomása volt, a KHTK Fénypárduc Íjász Szakosztálya szervezte.

2024. Április 09. 12:27, kedd | Helyi sport

Czakó Zoltán kijutott a Európa-Bajnokságra

Már biztosan megszerezte a válogatott mezt Czakó Zoltán, a Kiskunfélegyházi Birkózó SE versenyzője.

2024. Április 04. 16:29, csütörtök | Helyi sport

Húsvéti verseny beszámolók a Koppányok tollából

2024. március 29-én Nagypénteken, Domaszéken jártunk a Farkas a Piroskát elnevezésű örömíjászversenyen.

2024. Március 26. 11:01, kedd | Helyi sport

Tavaszi versenyek a Koppányoknál

2024. március 17-én a Magyar Íjász Szövetség 3D Szakága 2024. évi 3D Teremíjász Országos Bajnokságon vettek részt a Koppányok 4 fővel.