Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2014. Február 08. 18:10, szombat | Sport
Forrás: - szerk. -

Síeljünk!

Síeljünk!

Hol? Mennyiért? Milyen körülmények között?

AUSZTRIA

Pillersee-völgy
Igazi gyerekparadicsomnak számít a Kitzbüheli-Alpokban található Pillersee-völgy. Már 5 hónapos kortól vihetjük gyermekünket. A Gyerekklub Park korhatára 3 év, de van hórafting, szánkópálya, íjászat, korcsolya- és bobpálya és lovaskocsikázási lehetőség.
A felnőttek részére 112 km-nyi sípálya áll rendelkezésre.
Napijegy felnőtteknek: 28,50 Euro, gyerekeknek: 17 Euro.

Ziller-völgy
Ausztria legnagyobb síterületét Arénának is hívják. 5 terepet foglal magában, amelyek között vannak síiskolák, gyakorlóliftek, kalandparkok is. Rengeteg szabadtéri és benti program várja az odalátogatókat, ahol szívesen látott vendégek a gyerekek is, akiket még bohóc is szórakoztat. A felnőttek 139 km-nyi sípályán csúszhatnak.
Napijegy felnőtteknek: 46,50 Euro, gyerekeknek: 21 Euro.

Werfenweng
Az osztrák Salzburg tartományban fekszik ez az aktív pihenésre csábító síparadicsom. Nem csak a lécek szerelmeseinek, hanem a túrázás, korcsolyázás, lovaskocsikázás kedvelőinek is ideális Werfenweng.
Napijegy felnőttek: 36 Euro, gyerekeknek: 19 Euro.

OLASZORSZÁG

Paganella
Az olasz Dolomitokon fekszik Trentino tartományban. A Paganella hegy 2125 m magasságba nyúlik és három üdülőfalu is épült közvetlen közelében. A legkisebbeket is szívesen látják az üdülőparadicsomban, hiszen játszótér, ugrálóvárak, csúszdák, felfújható szánkók biztosítják a szórakozási lehetőséget. A nagyobbak 50 km-nyi sípályán tehetik próbára ügyességüket, ahol csodálatos panoráma, a Garda-tó látványa páratlan élményt nyújt. Aki nem kizárólag síelésre akar szorítkozni a téli kikapcsolódás alkalmával, az tökéletesen fogja érezni magát, hiszen lovas szánozásra, motoros szánozásra, hótalpas túrázásra, korcsolyázásra is van lehetőség, sőt még uszoda is várja az odautazókat.
Napjegy: felnőtteknek 39 Euro, gyerekeknek: 20 Euro.

Oberegg
Szintén az olasz Dolomitokban található ez a síparadicsom. A legkisebbeket medvének öltözött oktatók veszik rá a síelés megszeretésére. A pihenőidő is kellemes programokkal telik, hiszen kincskereséssel, arcfestéssel, hógolyózással, hóember építéssel szórakoztatják a gyerekeket. A gyermek- és felnőtt sípályák hossza: 40 km.
Napijegy felnőtteknek: 38 Euro, gyerekeknek: 27 Euro.

NÉMETORSZÁG

Feldberg
A Fekete-erdőben található Feldberg Németország legrégibb és legnagyobb síterülete. Található itt a világkupák helyszínéül szolgáló pálya mellett gyakorlópálya, síóvoda és 60 km-nyi sífutásra előkészített pálya is. A 61 km hosszú sípályák mellett szánkópályát és snowboardparkot is találhatunk.
Napijegy felnőtteknek: 30 Euro, gyerekeknek: 17 Euro

Arber
A Bajor-erdőben található, igazi családi síparadicsomban külön pályák vannak a teljesen kezdőknek és a rutinosabb sportolóknak. Ezenkívül 15 km-nyi gyermek pálya is várja a kicsiket. Ideális családi kikapcsolódásra, mert még a szezon közepén sem kell sorban állni a lifteknél. Ráadásul a 6 személyes családi sífelvonótól kezdve a játékok tömkelegével rendelkező ArBar Kinderlandon át az 1200 m-es szánkópályáig mindent megtalál a tökéletes kikapcsolódáshoz.
Napijegy felnőtteknek: 30 Euro, gyerekeknek: 22 Euro.

Oberjoch
A 20.000 m2-en elterülő Ostrachtal síiskola igazi gyerekparadicsom, mindamellett Németország legmagasabban fekvő hegyi faluja. Itt a síelés és snowbordozás alapjainak lerakásán túl kipróbálhatják ügyességüket a mini ugrósáncon és a mini szlalompályán is. A meseszép környezetben ideális kikapcsolódást nyújt a gyerekjátszókunyhó és a gyermekvasút is, sőt élő állatok sokaságával is találkozhatunk.
Napijegy felnőtteknek: 32 Euro, gyerekeknek: 19 Euro.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 08:13, csütörtök | Sport

A végén fordított a Fradi, döntőbe jutott a Magyar Kupában

A már bajnok Ferencváros jutott másodikként a labdarúgó MOL Magyar Kupa fináléjába, mivel szerdán hátrányból fordítva 2-1-re legyőzte a másodosztályban éllovas Nyíregyházát, Balmazújvárosban.

2024. Április 25. 08:02, csütörtök | Sport

Második helyen zárt Benyó Máté Nyirádon

A szezonnyitó máriapócsi győzelem után Nyirádon a második helyet szerezte meg a Korda Racing csapatában versenyző Benyó Máté, Kovács Sámuel a dobogó legfelső fokára állhatott.

2024. Április 24. 14:30, szerda | Sport

Veszélyben a feljutás, a Győr azonnali hatállyal menesztette Kuznyecov Szergejt

A labdarúgó Merkantil Bank Ligában harmadik helyen álló ETO FC Győr azonnali hatállyal szerződést bontott Kuznyecov Szergej vezetőedzővel.

2024. Április 24. 07:51, szerda | Sport

MOL Magyar Kupa - A Paks jutott elsőként a döntőbe

A bajnokságban harmadik helyezett Paksi FC jutott elsőként a labdarúgó MOL Magyar Kupa fináléjába, miután kedden hátrányból fordítva 2-1-re legyőzte a vendég Kisvárdát.