Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2017. Június 12. 18:37, hétfő | Bulvár
Forrás: mit

Sean \"Diddy\" Combs a legjobban kereső híresség – Itt a TOPLISTA

Sean \

Sean \"Diddy\" Combs amerikai rapper, színész, producer és vállalkozó a világ legjobban kereső híressége a Forbes magazin szerint:

a lap 130 millió dollárra (35,7 milliárd forint) becsüli a Grammy-díjas előadó elmúlt egy évben szerzett keresetét.

Combs, aki tavaly a lista 22. helyén végzett, egy közelmúltbeli amerikai turné, egy vodkagyártó céggel kötött megállapodás, valamint a Sean John ruhamárka egyharmadának eladása révén jutott fel a százas lista csúcsára - írta a BBC News.

A második helyet Beyoncé Knowles amerikai popénekesnő szerezte meg, aki 105 millió dollárral lett gazdagabb tavaly június elseje óta. A dobogó harmadik helyén J.K. Rowling, a Harry Potter-regénysorozat szerzője áll 95 millió dollárra rúgó tavalyi keresetével. Ugyanakkor a lista mindössze 16 százalékát foglalják el női hírességek.

Negyedik helyen áll Drake kanadai hiphopsztár (94 millió dollár), utána Cristiano Ronaldo portugál labdarúgó következik a sorban (93 millió dollár). Hatodik lett The Weeknd kanadai énekes (92 millió dollár), hetedik Howard Stern amerikai rádiós műsorvezető (90 millió dollár), nyolcadik a Coldplay angol rockegyüttes (88 millió dollár), a kilencedik James Patterson amerikai krimiszerző (87 millió dollár), a tizedik pedig LeBron James amerikai kosárlabdázó (86 millió dollár).

Az újoncok közé tartozik a 19 éves Kylie Jenner, aki a lista legfiatalabb tagjaként az 59. helyet szerezte meg 41 millió dollárral. A fiatal híresség a családjával közös televíziós valóságshow-jának, a nevét viselő kozmetikai és ruhamárkának, valamint egyéb vállalkozásainak köszönheti vagyonát.

A teljes lista a Forbes portálján olvasható.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.