Városlista
2022. október 4, kedd - Ferenc

Hírek

2012. Április 02. 07:21, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Schobert Norbi kiborult

Schobert Norbi kiborult

A fitness guru besokallt. Elege van, hogy még a hétvégéket sem tudja nyugodtan tölteni a családjával.

Saját közösségi oldalán tette közzé Norbi a következőket: "Elég!!!!!! Utálom, hogy a mobil korszak mindig belerondít az életembe, de egyben fontos eszköz is. Megcsörren este, ha fürdetünk, ha éppen átöleljük egymást, ha éppen fontos emberrel beszélünk, ha edzünk, ha zuhanyozunk, ha vásárlunk. A rezgő is zavar. Ennek vége! Határozottan kérem, csak a családtagjaim, a két cégvezetőm és a max. két Barátom hívjon fel! Én is így fogok mindenkivel tenni.

Mi a megoldás? Egy olcsó sms előtte, hogy ki, röviden miért kér visszahívást. Ez az sms pont annyiba kerül, mint az első 30 mp-ben magyarázkodni. Akivel akarok beszélni, azt fel fogom hívni, aki üzent és nem hívom vissza, az pedig tegye oda, ahová tenni kell és mellőzzön az ügyben."

Norbi korábban mindig készséges volt, szívesen segített másoknak, éppen ezért meglepő ez a kirohanása. Kérdés, ez milyen hatással lesz rá és a munkájára.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Szeptember 28. 10:57, szerda | Bulvár

Puskás-Dallos Peti ezt reméli a 2042-es évtől

2022. Szeptember 19. 08:03, hétfő | Bulvár

Eljegyezték az Operettszínház balerináját, aki egy budapesti házomlásnál sérült meg súlyosan

Eljegyezték Tóth Nikolettet, a Budapesti Operettszínház balerináját, aki nyáron szenvedett súlyos sérüléseket a fővárosban, miután az Aradi utca és Jókai utca sarkán a homlokzati fal és tetőszerkezet elemei hullottak az utcára.

2022. Szeptember 11. 15:01, vasárnap | Bulvár

Kiemelték a Dunából az elsüllyedt Teslát

A nagy értékű gépkocsi még kedden csúszott a folyóba a tököli komplehajtónál.

2022. Szeptember 11. 12:53, vasárnap | Bulvár

9 hónapos csecsemő halt meg Bécsben, 11 éves testvére ölhette meg

Meghalt Bécsben egy 9 hónapos csecsemő, miután kiesett egy ház erkélyéről. A rendőrség arra gyanakszik, hogy a kicsi halálában a 11 éves testvére is szerepet játszhatott.