Városlista
2024. május 25, szombat - Orbán

Hírek

2014. December 19. 10:43, péntek | Helyi
Forrás: Sarlós Boldogasszony Főplébánia

Sarlós Boldogasszony Főplébánia hirdetései

Sarlós Boldogasszony Főplébánia hirdetései

2014. december 21. ADVENT 4. vasárnapja

Csütörtök: URUNK SZÜLETÉSE (KARÁCSONY). FÜ
Péntek: Szent István első vértanú. Ü
Szombat: Szent János apostol és evangélista. Ü
Vasárnap: A Szent család: Jézus, Mária és József. Ü

1.) Ma délután 3 órakor szentségimádás lesz templomunkban. December 23.-ig minden nap hajnal fél 6-tól a Szállást keres a Szent Család ájtatosságot, imádkozzuk.
2.) December 22-én hétfőn karácsonyi betegellátás lesz. Akik tudnak környezetükben idős, beteg emberekről, akik az ünnepek előtt szeretnének szentségekhez járulni, jelezzék a plébánián.
3.) December 24.-én lesz az idei advent utolsó hajnali szentmiséje. Ezen a napon hajnal fél 6-tól reggel 8 óráig gyónási lehetőséget biztosítunk.
4.) Kérjük a kedves testvéreket ünnepek előtt végezzék el a szentgyónást, mert ünnepek alatt nem lesz minden szentmisén gyóntatás!
5.) Szeretettel hívunk mindenkit december 24-én, szerdán délután 3 órakor, és éjszaka 11 órakor kezdődő pásztorjátékra. A délutáni előadásra külön szeretettel hívjuk a gyermekeket, a családokat.
6.) December 26-án, Szent István diakónus ünnepén, karácsony második ünnepnapján vasárnapi miserendet tartunk.
7.) December 27-én, Szent János apostol ünnepén, a délután 4 órai szentmise keretében borszentelést végzünk.
8.) December 28-án, Szent Család ünnepén, a délelőtt fél 11 órai szentmisén családok megáldása lesz.
9.) Karitász vásár nem lesz majd csak újévben.
10.) Akik a jövő évben szeretnének házasságot kötni, azok jelentkezését várjuk a plébánia hivatalban.
11.) Jövő évre szentmiséket lehet íratni a plébánia hivatalban.
12.) Szentföldi zarándoklatra hívjuk a kedves testvéreket, ami 2015. február 9-től indul. Jelentkezni lehet a plébániai hivatalban.
13.) Egyházközségünk nagy sikerre való tekintettel ismét megrendezi 2015, február 14. én Vőfély –Zenész találkozóját a Constantinum sportcsarnokban. Jegyek elővételben 3000 forintért kaphatók a sekrestyében, plébánia hivatalban, és a plakáton feltüntetett helyeken. Tombola felajánlást szívesen elfogadunk, amit előre is köszönünk.
14.) Szeretettel ajánljuk az Ótemplom harangjairól szóló kiadványt, ami a naptárakkal, kalendáriumokkal, gyógyteákkal és szentelt borokkal együtt megvásárolhatók a kijáratnál. A szíverősítő és stressz oldó teák megérkeztek.
15.) Isten éltesse mindazokat, akik a héten ünneplik névnapjukat, születésnapjukat vagy házassági évfordulójukat, Isten gondviselő jósága kísérje őket egész életükben.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Május 25. 07:01, szombat | Helyi

Ünnepélyes keretek között nyílt meg a Kiskun Expo

Kossuth utcai felvonulással, a színpadon ünnepi beszédekkel, emlékplakettek átadásával, a sportcsarnokban szalagátvágással és a 250 szeletes város tortájának megkóstolásával vette kezdetét a Kiskun Expo.

2024. Május 24. 11:19, péntek | Helyi

Átadták a „Szeretett városom, Félegyháza” rajzpályázat díjait

A város 250. évfordulója alkalmából meghirdetett „Szeretett városom, Félegyháza” rajzpályázat eredményhirdetését 2024. május 23-án tartották a sportcsarnok parkolójában felállított színpadon.

2024. Május 24. 10:14, péntek | Helyi

Egyszerűbb lett az online ügyintézés az MVM ügyfeleinek

Egyszerűbb lett az online ügyintézés az MVM Next-nél, valamennyi ügyfél ugyanazon az online ügyfélszolgálaton és applikációban intézheti gáz- és áramügyeit is, a régi áramügyintézési felületek hamarosan megszűnnek