Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2020. Május 20. 14:35, szerda | Helyi
Forrás: Szerk.

Rózsakvarc Stúdió

Rózsakvarc Stúdió

A Természetes Gyógymódok tárháza

A "gyógyító" nem az a valaki, akihez elmész, hogy meggyógyítson. A gyógyító az a valaki, aki kihozza belőled a képességedet, hogy meggyógyítsd önmagad.

Az egészségre való törekvés nélkül semmilyen gyógymód nem lehet tartósan hatásos. Ha nem teszünk magunkért, ha nem változtatunk olyan szokásainkon, amelyeken módunkban állna változtatni, akkor a várt eredmény nem érkezhet el hosszú távra az életünkbe.

Az egészséges életmód összetett dolog, nem elégíthető ki csupán a helyes táplálkozással, szükséges a rendszeres testmozgás, a sok folyadék, leginkább víz bevitele és a lélek ápolása is. A test, lélek és szellem együttes harmóniájára kell törekednünk.

A Rózsakvarc Stúdió vezetője Erika szeretettel vár minden kedves érdeklődőt egészségmegőrző, betegségmegelőző, közérzet - és egészségi állapot javító kezeléseire.

Talpakupresszúra

A talp reflexzónái olyan idegpontok, amelyek egy-egy távoli testrésszel állnak kapcsolatban. A talpakupresszúra célja a test egyensúlyának helyreállítása, a feszültség csökkentése, adott szervek működésének újra aktivizálása, helyesen való működésének beindítása. A kezelés hatékonyságával akkor lehetünk elégedettek, ha nem csak egy adott betegség, hanem az egész szervezet kezelésére irányul, így ugyanis javul valamennyi élettani működés, és felgyorsulnak a gyógyító folyamatok. Az elektromos impulzusokkal hatékonyabban stimulálhatók a talppontok.

A prevenció lényegesen fontosabb, mint a "tűzoltás"! A talpakupresszúra alkalmazásával, egy időben elkezdett és rendszeresen alkalmazott kezelés éppen a megelőzésre irányul, viszont bizonyos betegségek kiegészítőjeként és az egészség helyreállításaként is nagyon fontos és eredményes lehet.

Milyen hatást fejthetünk ki általa

  • Serkenthetjük a vér - és nyirokkeringést, így elősegítve a lerakódott salakanyagok távozását a szervezetből, vagyis méregtelenítő hatást fejthetünk ki
  • Szabályozhatjuk a hormontermelő mirigyek működését
  • Csökkenthetjük az esetleges fájdalmakat
  • Pozitívan hathatunk az esetleges szív - és keringési panaszoknál
  • Kedvezően befolyásolhatjuk a légzőszervi (pl. asztma, allergia) problémákat
  • Segítséget nyújthatunk hólyag - és vese panaszoknál
  • Megszüntethetjük az emésztési zavarokat
  • Elősegíthetjük a reumás és ízületi panaszok megszüntetését
  • Jótékony hatással lehetünk bőrproblémákra
  • Erősíthetjük az immunrendszert
  • Lelki problémák esetén is segítséget nyújthatunk
  • Relaxáló, feszültségoldó, harmonizáló hatást fejthetünk ki

Figyelem! A készülék nem minősül orvostechnikai eszköznek, az előírt orvosi kezeléseket természetesen nem helyettesíti, viszont jól kiegészítheti azt és meggyorsíthatja a gyógyulás folyamatát.

Mágnesterápia

Minden életfolyamat alapja a Földön az elektromágneses energia megléte. Az emberi szervezet amennyiben megfelelő energiával rendelkezik, akkor a betegségek és a szervezet különböző zavarai, a természetes öngyógyító mechanizmusnak köszönhetően megszűnnek. A betegségek és az emberi teljesítmény csökkenés alapvetően energiahiány következtében alakul ki. A pulzáló mágnesterápia megoldást nyújthat a szervezet egyensúlyának helyreállítására. Minden olyan betegségre jótékony hatással lehet, ami a sejtek energiahiányára vezethető vissza.

Ellenjavallatok
Annak ellenére, hogy mellékhatásai nem ismertek, mégis szükséges bizonyos biztonsági előírások betartása.
Így alkalmazása nem javasolt: daganatos betegség, terhesség, epilepszia, vérzéses állapot esetén, pacemaker vagy elektronikus implantátum használata és lázas állapot esetén.

Kristálygyógyászat

Csakratisztítás - varázspontok - betegségkezelés
A kristályok különböző rezgéseket kibocsátó gyógyító erejét régóta alkalmazzák. Az emberi szervek rezgésszintje betegségek, kimerültség hatására csökken. A kristályok gyógyító ereje abban rejlik, hogy rezgő energiájuk állandósága, szabályossága biztosítja harmóniájukat. Ezt a harmonikus rezgést kihasználva, a megfelelő kristály alkalmazásával visszaállíthatjuk a kimerült szervezet és egyes beteg szervek diszharmóniáját a normál rezgés és harmónia szintjére.

A színek jótékony hatását is több ezer éve alkalmazzák. Hatással vannak a szervezetre, a hangulatunkat is képesek befolyásolni.
A kristálylámpa fénye polarizált fény. Ennek hatását Fenyő Márta fizikus bizonyította, miszerint hatására a falósejtek száma sokszorozódik a vérben, amely által több vírus, gomba, baktérium pusztulhat el.

A kristály, a fény, a szín együttesen alkalmazott hármas hatására, fokozódhat az öngyógyító folyamatok beindulása, a sejtaktiváló hatás felerősödhet, egyaránt pozitív hatással lehet testünkre, lelkünkre is. Megelőzés szempontjából is fontos lehetőség, de már kialakult betegségek esetében is jótékony segítség lehet.

A hét csakra speciális hely testünkön. Láthatatlan, mégis létfontosságú központok, testünk erőközpontjai. A csakra szó szankszrit eredetű, jelentése kerék, energiaörvény. A csakrák kezelésével helyreállíthatjuk az energetikai egyensúlyt, azaz feltölthetjük őket energiával, vagy éppen a felgyülemlett felesleges energiakészleteket eltávolíthatjuk.

Komplex alsó- és felső-légúti kezelés

Az elhúzódó BAKTÉRIUMOS ORRFOLYÁS (sárgás-zöldes orrváladék) következménye lehet ARCÜREGGYULLADÁS, KÖZÉPFÜLGYULLADÁS, súlyosabb esetben TÜDŐGYULLADÁS. Megoldásként, illetőleg megelőzésként több lehetőség is adódik.

Hidegpárás sós inhalálás
A kezelés időtartama 10-15 perc. Ultrahangos készülékkel, kiváló minőségű, finom szemcsés, sóterápiás célokra is alkalmazható Himalája kristálysó és desztillált víz felhasználásával elkészített sóoldattal történik, sterilizált maszkon keresztül. Az így belélegzett sós pára mikro szemcséinek köszönhetően a váladék fellazul a légutakban, miáltal könnyebben eltávolíthatóvá válik.
Csak a célzott területekre (légutakba, tüdőbe) jut el, gyorsabb hatást kifejtve. Jótékony hatás tapasztalható arcüreggyulladásban, gégegyulladásban, kruppos tünetek esetén, sőt asztmában, krónikus hörghurutban is.
Fontos az orrjáratok tisztántartására szolgáló kezelés.

Orrnyálkahártya regeneráló fényterápia
A kezelés, egy allergia és megfázást kezelő készülékkel történik, amely csökkentheti az orr nyálkahártya duzzanatát, azáltal újra lehetővé válik a normális orrlégzés.
Az orrnyílásba helyezve energizálhatja a nyálkahártya sejtjeit, csökkentheti az orr váladékozását, hogy szárítja az orrnyálkahártyát. Fokozza a test természetes ellenálló-képességét.

Zapper kezelés
Minden olyan betegség kezelésére alkalmas, amelynek alapja a vírusok, gombák, baktériumok, különféle vegyi anyagok, paraziták jelenléte a szervezetünkben.

A zapperelés az egyik leghatékonyabb módja az ezektől való megszabadulásnak. Dr. Hulda Clark: a "Meggyógyulhatsz" című két kötetes könyvében leírja, hogy minden élő organizmus kisugároz valamilyen csak rá jellemző frekvenciát. A módszer a rádióelektronika alapjain nyugszik (Nikola Tesla). Ha egy élő organizmus saját frekvenciájával vagy ahhoz közeli frekvenciával besugározzuk magát az organizmust, akkor az elektromágneses rezonancia hullámot gerjeszt, melynek sejtfalán képes áthatolni a létrejött rezgés, így elpusztíthatjuk a kórokozót. Támogatja a folyamatban lévő terápiákat, és segítségével olyan kórokozóktól szabadulhatunk meg, amelyek évek óta megkeseríthetik mindennapjainkat.

Önmagában a zapper nem nyújt hosszútávon megnyugtató megoldást, ha az egyén nem teszi hozzá a maga részét. Szükséges kiküszöbölni azokat a helyzeteket, helyeket, méreganyagokat, amelyek nap, mint nap visszafertőzhetnek bennünket.
A zapper kezelés hatására beindulhatnak a méregtelenítési folyamatok. Pozitívak a tapasztalatok, megjelenik a jobb közérzet, hatására energikusabbá válnak, pozitív hangulati változások jelentkeznek.

A Zapper mellékhatások nélküli kezelés, azonban nem alkalmazható terhesség idején, valamint azoknál, akik szívritmus szabályzóval rendelkeznek. A kezelés fájdalmatlan és használata kórtól és nemtől független. Több éve vitathatatlanul működik, és világszerte alkalmazzák.

Fontos tudni, hogy az alkalmazott készülékek nem orvostechnikai eszközök, a kezelések közérzetjavító szolgáltatásnak minősülnek, és az előírt orvosi kezeléseket nem helyettesítik. Viszont hatékonyan kiegészítik azt, és meggyorsíthatják a gyógyulás folyamatát.

Energy

Az ENERGY készítményei elsősorban a szervezet energetikai és információs rendszerére hatnak. Kiegyensúlyozzák, harmonizálják az évezredek óta eredményesen alkalmazott hagyományos kínai orvoslásból (HKO) ismert meridiánokban áramló energiát, ezáltal a testre és a lélekre egyaránt kifejtik jótékony hatásukat.

A gyógynövényeket, vitaminokat, ásványi anyagokat, nyomelemeket és bioinformációkat tartalmazó ENERGY termékeket a Magyarországon érvényes jogszabály az étrend-kiegészítő kategóriába sorolja. E szabályozásnak megfelelően a készítmények szedése nem helyettesíti az egyes betegségek esetén előírt orvosi kezelést.

Az ENERGY cég 1995-ben jött létre. Cseh alapítók által létrehozott, napjainkban már számos országban, elsősorban Európában jelen lévő, nemzetközi társaság, amely hatékonyan működő, egységes rendszerbe foglalta saját kutatómunkáját, termékeinek fejlesztését, gyártását és forgalmazását. Az egész világon egyedülállónak számító készítményeinek alapanyagait és a bennük foglalt bioinformációkat a legtisztább természetes forrásokból nyeri.

Az ENERGY társaság étrend-kiegészítők közé sorolt, bioinformációs, komplex készítményei több szinten, egy időben hatnak az emberi szervezetre. A legkiválóbb minőségű gyógynövényekből és más természetes forrásokból származó hatóanyagok közvetlenül, anyagi szinten befolyásolják a testünkben zajló folyamatokat, illetve szerveink működését, miközben az információs összetevők - finomabb rezgéseikkel - a betegségek okaira hatnak az információs mezőben.

Az ENERGY által kifejlesztett és széleskörűen alkalmazott Pentagram® regeneráció alapelve világújdonság az egészségvédelem és a betegségmegelőzés területén. A komplex gyógynövény-koncentrátumokból álló 5 alapkészítmény, valamint az alkalmazásukat előnyösen kiegészítő 5 komplex gyógynövénykrém az egészséghez vezető út 5 lépcsőfokát jelenti.

Az ENERGY termékkínálatának alappillérét a Pentagram® regeneráció rendszerének 5 természetes gyógynövény koncentrátuma alkotja. Az említett rendszer, amely figyelembe veszi az emberi test, lélek és szellem hármas egységét, a bioinformációs terápia elveire és az emberhez való holisztikus hozzáállásra épül.

A bioinformációs készítmények egyidejűleg két fő szinten hatnak az emberi szervezetre. A gyógynövények hatóanyagai közvetlenül befolyásolják az egyes szerveket, az információs összetevők pedig a biorezonancia révén az agykéreg alatti irányító központokra hatnak. A bioinformációk segítségével fokozódik a készítményekben jelen levő természetes anyagok gyógyhatása, és harmonizálható az emberi szervezet energetikai rendszere. A készítmények megfelelnek az 5 természetes alapelem - Fa, Tűz, Föld, Fém és Víz - energiáinak, amelyek együtthatása a hagyományos kínai orvoslás (HKO) szerint az egészség kulcsát jelenti.

Regalen - Fa, Korolen - Tűz, Gynex - Föld, Vironal - Fém, Renol - Víz: e készítmények rendszere lefedi mind a 14 - meghatározott akupunktúrás pontokkal rendelkező - energiavezetéket (meridiánt), amelyeken keresztül támogathatjuk a méregtelenítés és a regeneráció folyamatát, elősegíthetjük a szervezet működésének harmonizálását. További információ: www.energy.hu

Fitoterápia

"Az emberiség egész történelme során a növények képezték a gyógyítás alapját. Napjainkban, - amikor laboratóriumi körülmények között vizsgálják a gyógynövények összetételét és hatásait - bebizonyosodott, hogy a gyógynövények és a belőlük készült gyógytermékek a hagyományos medicinát és valamennyi természetes gyógymódot kiegészítik. A növényekben képződő vegyületek jelentős láncszemei az emberi szervezet és környezete közötti kapcsolatnak. A növényi készítményekkel történő kezelés a gyógyászat egyik lehetősége, melynek értékét akkor mérhetjük fel, ha beillesztjük a terápia egészébe." (Tóth Gabriella, természetgyógyász tanár)

A kezelésekről további információkat megtudhat a www.rozsakvarcstudo.hu oldalon, ahol időpontot is tud foglalni.

Próbáld ki most akár az összes szolgáltatást 50 percben mindössze 3.000,-Ft-ért! (A kedvezményes ár érvényesítésére keresd a Szuperinfó 2020/21. lapszámában szereplő Rózsakvarc Stúdió hirdetést.

Rózsakvarc Stúdió

  • E-mail: rozsakvarcstudio@gmail.com
  • Telefon, sms, viber: +36-30/4638742
  • 6000 Kecskemét, Felsőszéktó

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 14:04, szerda | Helyi

Gyermekrajzpályázatot hirdet a MÁV a balesetek megelőzése érdekében

A MÁV és az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság közös gyermekrajzpályázatot hirdet iskolásoknak, amelynek témája a biztonságos közlekedés - közölték a szervezők az MTI-vel szerdán.

2024. Április 24. 12:16, szerda | Helyi

Idén is megrendezik a Fülemülék éjszakája programsorozatot

A Fülemülék éjszakája országos rendezvénysorozatra április második felétől május végéig országszerte számos helyszínen várják a madarászok az érdeklődőket.

2024. Április 24. 08:11, szerda | Helyi

Vetélkedők, ügyességi versenyek színesítették a Mezgés napot

A Déli Agrárszakképzési Centrum Kiskunfélegyházi Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Technikum Szakképző Iskola és Kollégium a Föld napja jegyében rendezte meg szokásos "Mezgés napját" április 22-én.

2024. Április 24. 08:06, szerda | Helyi

Kimagasló eredmény az uszonyos- és búvárúszó országos bajnokságon

Rabi Anna több egyéni csúcsát megdöntötte, illetve váltóban Rónai Anna Zóra, Borbás Luca, Csikai Szonja Vanda csapattársaival ifjúsági korosztályos országos bajnokok lettek.