Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2014. Április 29. 16:17, kedd | Helyi
Forrás: Félegyházi Hírek

Römiben is kiválóak

Römiben is kiválóak

Első helyezést ért el a Nyugdíjasklubok és Idősek „Életet az Éveknek” Országos Szövetsége által rendezett országos kártyabajnokságon Kiskunfélegyházi Petőfi Sándor Bajtársi Egyesület csapata

Első helyezést ért el a Nyugdíjasklubok és Idősek „Életet az Éveknek” Országos Szövetsége által rendezett országos kártyabajnokság Römi kategóriájában a Kunszálláson győztes Kiskunfélegyházi Petőfi Sándor Bajtársi Egyesület csapata. Ugyanitt Marcényi Csaba egyéniben is első helyezést ért el.

A csapat tagjai: Marcényi Csaba, Marcényi Csabáné, Fazekas Károly, Nagypál József. A győztes csapat részt vett a budapesti Láng Művelődési Központban megrendezett Országos Kártyabajnokságon is, ahol Römi kategóriában, egyéni és csapatversenyen is első helyezést értek el.
Egyéniben Nagypál József bizonyult a legjobbnak. A díszoklevelet és az aranyérmet Czingler Sándor a Sport és Szabadidő Bizottság Vezetője és Mihály János Országos Elnökhelyettes adta át a nyerteseknek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 12:11, vasárnap | Helyi

Hírek a Szent István templomból

2024. május 5. - SZENT ISTVÁN TEMPLOM

2024. Május 05. 08:00, vasárnap | Helyi

Köszöntjük az Édesanyákat és Nagymamákat

Nagyon sok boldogságot kívánunk minden Édesanyának és Nagymamának az alábbi verssel:

2024. Május 03. 14:29, péntek | Helyi

A KSZC Kossuth Lajos Technikum Szakképző Iskola és Kollégium nyitotta meg a ballagások sorát

Százharminc ballagó diák kapta meg tarisznyáját a KSZC Kossuth Lajos Technikum Szakképző Iskola és Kollégiumban 2024. május 3-án.

2024. Május 03. 13:19, péntek | Helyi

Az Alba Regia Gyermek- és Ifjúsági Kórusfesztiválon járt a Batthyány iskola kórusa és néptáncosai

Közös énekléssel, a kórusok köszöntésével és koncerttel indult az Alba Regia Gyermek- és Ifjúsági Kórusfesztivál Székesfehérváron.