Városlista
2022. augusztus 10, szerda - Lörinc

Hírek

2012. Április 02. 14:27, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Örökre lesántulhat Gianni

Örökre lesántulhat Gianni

A műsorvezető-étteremtulajdonos immár ötödször fekszik kés alá.

Gianni Annoni hamarosan újra megműtteti bal térdét. A műsorvezető fiatal kora óta sportol, és az orvosi intelmek ellenére sem kíméli a lábát. A doktorok szerint akár örökre lesántulhat.

Az olasz-magyar hírességnél a problémák még 17 éves korában kezdődtek, amikor is focistaként egy esést követően levált a bal térdporc egy darabja. A sérülés ellenére folytatta az edzéseket, ám idővel már nem bírta a lába a terhelést, és 23 éves korától folyamatosan jöttek a műtétek, a sorban immár az ötödik. "Most azért műtenek, mert húsz éve élek egy alapfájdalommal a lábamban, amitől rosszul tartom magam, ennek az a következménye, hogy a jobb csípőm és a vállam is rendellenes terhelésnek van kitéve" - árulta el a Borsnak a műsorvezető.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 08. 12:08, hétfő | Bulvár

Októbertől látható a mozikban az egészestés Toldi

Jankovics Marcell születésnapjához igazítva, október 20-tól látható a mozikban a tavaly elhunyt rajzfilmrendező utolsó munkája, a Toldi című egészestés animációs film - tájékoztatta az MTI-t hétfőn a Kecskemétfilm.

2022. Augusztus 04. 15:22, csütörtök | Bulvár

II. Hajdúdorogi Amatőr Strandfoci Bajnokság

Idén második alkalommal került megrendezésre a strandfoci bajnokság Hajdúdorogon, amelynek töretlen népszerűségét jól jelzi, hogy 20 csapat jelezte nevezési szándékát,

2022. Augusztus 04. 12:02, csütörtök | Bulvár

Magyarországon tartják a guppi tenyésztők Európa bajnokságát és kiállítását

Magyarországon tartják a guppi díszhaltenyésztők Európa bajnokságát és kiállítását augusztus 4-6. között, a Pakson megrendezésre kerülő versenyen mintegy 80 tenyésztőtől 200 halpár érkezett 18 országból

2022. Augusztus 04. 08:04, csütörtök | Bulvár

Elindul az Omega együttes életműsorozata

Elindítja az Omega együttes életműsorozatát a GrundRecords. A legendás zenekar felvételeinek sorát nyitó CD-ken az első, 1968-as nagylemezt megelőző időszak kislemezeit, rádiófelvételei szerepelnek.