Városlista
2024. április 13, szombat - Ida

Hírek

2011. Augusztus 31. 14:49, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

Rippel Vivien jól van

Rippel Vivien jól van

Rippel Vivien látszólag kiváló egészségnek örvend, és azt mondja, szerencsére jól is van. Ma már el sem hinnénk, hogy Rippel Feri felesége nemrég megküzdött a halálos kórral.

A fiatal édesanyát még a terhességét megelőzően petefészekrákkal kezelték, majd a kemoterápia következett. Ám Vivien szerencsére kigyógyult a rettegett betegségből. Miután megszületett a kis Krisztofer, az orvosok alaposan átvizsgálták belülről is a kismamát és megállapították, nem újult ki a betegsége. 

Az RTL Klub Reggelijében a napokban azt is elmondták, Vivien a közelmúltban újabb vizsgálaton járt, amelyen csupa jó hírt kapott. Ennek megfelelően a kismama valóban ragyog a boldogságtól, még a pár hetes csecsemő gondozását is kiválóan bírja. Krisztofer is remekül van, már megelőzte kortársait a fejlődésben.

Címkék: rippel

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára