Városlista
2024. február 27, kedd - Ákos, Bátor

Hírek

2011. November 29. 13:49, kedd | Belföld
Forrás: mno.hu/MTI

Óriási kibocsátás lesz, ha tőzsdére kerül a Facebook

Óriási kibocsátás lesz, ha tőzsdére kerül a Facebook

Jövő tavasszal kezdődhet meg a kereskedés a tőzsdén a Facebook részvényeivel a Wall Street Journal értesülése szerint.

A világ legnagyobb közösségi hálóját üzemeltető cég tervei szerint még az idén benyújtja az ehhez szükséges papírokat az amerikai pénzügyi felügyeletnek.

Az elsődleges részvénykibocsátásból tízmilliárd dollárt vár a Facebook, a kibocsátás százmilliárd dollárra értékelheti a céget. Mindamellett végső döntés még nincs, de ha tényleg tőzsdére megy a cég, akkor a kibocsátás egyike lesz a legnagyobbaknak az utóbbi években, nemcsak amerikai, hanem globális viszonylatban is. A Facebook jelenleg már több mint 800 millió felhasználóval rendelkezik, a vállalat bevételei az idén elérhetik a 3,8 milliárd dollárt, ami a tavalyi kétszerese.

Címkék: Facebook, tőzsde

Ezek érdekelhetnek még

2024. Február 26. 15:46, hétfő | Belföld

Orbán Viktor: a gyermekvédelem ügyében zéró tolerancia van, a gyerek abszolút, teljes körű védelmet élvez

Magyarországon a gyermekvédelem ügyében zéró tolerancia van, a gyerek abszolút, teljes körű védelmet élvez - jelentette ki a miniszterelnök hétfőn napirend előtt az Országgyűlés tavaszi ülésszakának első napján.

2024. Február 26. 15:44, hétfő | Belföld

Dézsi Csaba Andrást indítja a Fidesz Győrben

A kormány készen áll a Dézsi Csaba András polgármester vezetése alatt az elmúlt években Győrrel kiépített sikeres együttműködés folytatására, hogy a város továbbra is a magyar gazdaság egyik legfőbb motorja maradhasson

2024. Február 26. 06:00, hétfő | Belföld

Változékony, de nagyon enyhe, tavaszias idő várható a héten

Változékony, de nagyon enyhe, tavaszias időre lehet számítani a héten, sok napsütéssel, kevés csapadékkal és olykor élénk széllel.

2024. Február 26. 06:00, hétfő | Belföld

A közvetlen köztársaságielnök-választásért tüntettek ellenzéki pártok Budapesten

A közvetlen köztársaságielnök-választásért rendezett tüntetést a Demokratikus Koalíció (DK), a Momentum, az MSZP és a Párbeszéd-Zöldek vasárnap délután Budapesten, a Kossuth Lajos téren.