Városlista
2022. augusztus 8, hétfő - László

Hírek

2011. Augusztus 23. 07:49, kedd | Bulvár
Forrás: Story Online

Rettenetesen szenved Victoria

Rettenetesen szenved Victoria

Beckhamné magassarkú-mániája megbosszulta magát, és a tönkrement gerince miatt alig bír járni, és lányát sem tudja felemelni.

Victoria Beckham külsejének három védjegye van: a tökéletes frizura, a résnyire nyitott száj, és a magassarkú. A tizenegynéhány centis lábbeliket azonban jó ideig csak álmaiban húzhatja fel. A gerince ugyanis tönkrement attól, hogy még a terhessége alatt is csak magssarkút hordott. A várandósság amúgy is megviselte volna a gerincét, a vékony testalkata miatt, de az öltözködési szokása csak felerősítette a bántalmakat. Ennek következményeként porckorongsérve lett. Mellé a fájdalmasabb fajtából. Victoria jelenleg nemcsak, hogy alig bír járni, de az egyhónapos lányát, Harpert sem tudja felemelni, sőt, a szoptatás szintén iszonyatos kínokat okoz a hátában. Jelenleg több orvos is kezeli, és szinte egész napos pihenésre van kötelezve, különben bármikor rosszabbodhat az állapota. Akkor pedig kénytelen lesz kés alá feküdni. A gerincbántalmai egyben azt is jelentik, hogy nem edzhet, így csak diéta segítségével tud küzdeni a terhessége alatt felszaladt plusz kilói ellen.

Címkék: Beckham

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 04. 15:22, csütörtök | Bulvár

II. Hajdúdorogi Amatőr Strandfoci Bajnokság

Idén második alkalommal került megrendezésre a strandfoci bajnokság Hajdúdorogon, amelynek töretlen népszerűségét jól jelzi, hogy 20 csapat jelezte nevezési szándékát,

2022. Augusztus 04. 12:02, csütörtök | Bulvár

Magyarországon tartják a guppi tenyésztők Európa bajnokságát és kiállítását

Magyarországon tartják a guppi díszhaltenyésztők Európa bajnokságát és kiállítását augusztus 4-6. között, a Pakson megrendezésre kerülő versenyen mintegy 80 tenyésztőtől 200 halpár érkezett 18 országból

2022. Augusztus 04. 08:04, csütörtök | Bulvár

Elindul az Omega együttes életműsorozata

Elindítja az Omega együttes életműsorozatát a GrundRecords. A legendás zenekar felvételeinek sorát nyitó CD-ken az első, 1968-as nagylemezt megelőző időszak kislemezeit, rádiófelvételei szerepelnek.

2022. Augusztus 03. 17:05, szerda | Bulvár

Állatos élmények, családi programok és koncertek az Állatkerti Fesztiválon

Állatos élmények, családi programok, koncertek és előadások várják a közönséget csütörtöktől vasárnapig az Állatkerti Fesztiválon, a Fővárosi Állat- és Növénykertben.