Városlista
2022. január 16, vasárnap - Gusztáv

Hírek

2011. Augusztus 23. 07:49, kedd | Bulvár
Forrás: Story Online

Rettenetesen szenved Victoria

Rettenetesen szenved Victoria

Beckhamné magassarkú-mániája megbosszulta magát, és a tönkrement gerince miatt alig bír járni, és lányát sem tudja felemelni.

Victoria Beckham külsejének három védjegye van: a tökéletes frizura, a résnyire nyitott száj, és a magassarkú. A tizenegynéhány centis lábbeliket azonban jó ideig csak álmaiban húzhatja fel. A gerince ugyanis tönkrement attól, hogy még a terhessége alatt is csak magssarkút hordott. A várandósság amúgy is megviselte volna a gerincét, a vékony testalkata miatt, de az öltözködési szokása csak felerősítette a bántalmakat. Ennek következményeként porckorongsérve lett. Mellé a fájdalmasabb fajtából. Victoria jelenleg nemcsak, hogy alig bír járni, de az egyhónapos lányát, Harpert sem tudja felemelni, sőt, a szoptatás szintén iszonyatos kínokat okoz a hátában. Jelenleg több orvos is kezeli, és szinte egész napos pihenésre van kötelezve, különben bármikor rosszabbodhat az állapota. Akkor pedig kénytelen lesz kés alá feküdni. A gerincbántalmai egyben azt is jelentik, hogy nem edzhet, így csak diéta segítségével tud küzdeni a terhessége alatt felszaladt plusz kilói ellen.

Címkék: Beckham

Ezek érdekelhetnek még

2022. Január 15. 13:08, szombat | Bulvár

Várhatóan ekkor kerül a magyar mozikba a Csongor és Tünde animációs film

Dargay Attila (1927-2009) tervei alapján készül a Csongor és Tünde című animációs film, amely várhatóan 2024-ben kerül a magyar mozikba - tájékoztatta a Nemzeti Filmintézet (NFI) az MTI-t.

2022. Január 13. 09:01, csütörtök | Bulvár

Buszon szülte meg kisfiát egy nő Rio de Janeiróban

Autóbuszon kezdett vajúdni, majd utastársai segítségével ott is szülte meg kisfiát Rio de Janeiróban egy nő, aki később elnézést kért az utasoktól, hogy feltartotta őket.

2022. Január 11. 11:07, kedd | Bulvár

Csütörtöktől a mozikban a Szerelem első vérig felújított változata

Digitálisan felújított formában tér vissza csütörtöktől a mozikba a nyolcvanas éves egyik legsikeresebb filmje, a Szerelem első vérig,

2022. Január 07. 14:02, péntek | Bulvár

Vörös szőnyeg és közönség nélkül rendezik meg a Golden Globe díjátadót

A Golden Globe-díjátadót helyi idő szerint vasárnap 18 órakor rendezik meg a Los Angeles-i Beverly Hilton Hotelben, de elmarad a sztárok vörösszőnyeges felvonulása, és közönséget sem hívnak a ceremóniára.