Városlista
2024. április 13, szombat - Ida

Hírek

2011. Augusztus 30. 07:49, kedd | Bulvár
Forrás: Story Online

Rettenetesen néz ki a szinglikirálynő

Rettenetesen néz ki a szinglikirálynő

Sarah Jessica Parkert soha nem a szépségéről volt híres, most azonban teljesen elcsúfította magát.

Az egyik legnagyobb divatikonnak számít Sarah Jessica Parker, mióta ő lett Carrie Bradshaw, a szinglik istenített királynője. Öltözködését leszámítva azonban, nem érdemes arra törekedni, hogy bárki is hasonlítson rá. A negyvenhat éves, háromszoros anyuka ugyanis manapság több időt tölt a kondigépek társaságában, mint bárhol máshol. Ennek eredményeképp nemcsak két ruhaméretet dobott le, és sikerült leszorítania a testtömeg indexét a normális szint alá, de el is csúnyította magát. Vagy inkább még jobban, mert szép eddig is csak távolról, finom fátyolködben volt. De most egyenesen visszataszítóan néznek ki a végtagjai, mert teljesen rászikkadt a bőr a karjaira és a lábaira. Amit még megkoronáznak az izmaiban duzzadó erei.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára