Városlista
2024. március 4, hétfő - Kázmér

Hírek

2012. Május 02. 14:21, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

Rettegéséről vallott az RTL műsorvezetője

Rettegéséről vallott az RTL műsorvezetője

Lilu és Ördög Nóra ritkán vall magánéletéről, de most kivételt tettek az RTL Klub Reflektor magazinjával. Lilu félelmeiről, Nóra vágyairól beszélt.

Lilu elárulta, mitől rettegett az első élő műsor előtt. Azt mondja, a lépcsők és a magassarkú cipő együtt kihívás számára, attól tart, hogy lezuhan a lépcsőn. Éppen ezért nagyon örült annak, hogy Nóra megengedte neki, hogy a korlát felőli oldalon sétáljon le a beköszönéskor. Így szerencsére baleset nélkül megúszta a dolgot.

A műsorvezető azt is elárulta, hogy mióta megszületett a kisfia, viszonylag keveset jár tűsarkúban, így elszokott tőle. Ördög Nóra arról beszélt a Reflektor magazinban, milyen nő szeretett volna lenni.

Mint mondja, sokszor piszkálják a magassága miatt, főleg, ha tűsarkút visel. Pedig szerinte nem átlagon felüli ,175 centi. Azt sem titkolja, hogy ezzel szemben mindig nagyon szeretett volna egy pici, törékeny lány lenni.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 03. 09:02, vasárnap | Bulvár

Le akart hajtani egy gyalogos lépcsőn autóval, nem volt jó ötlet

A veszprémi rendőrök előállították a sofőrt.

2024. Március 02. 06:00, szombat | Bulvár

Szabadnapjukon mentettek meg egy embert a tűzoltók

2024. Február 29. 09:45, csütörtök | Bulvár

Ebben a szobában lakott az a magatehetetlen asszony, akinek a halála miatt gyermekeivel szemben indult eljárás

Nem gondozták magatehetetlen édesanyjukat azok a 40 és 41 éves veszprémi testvérek, akik ellen emberölés bűntette miatt emelt vádat a Veszprém Vármegyei Főügyészség.