Városlista
2021. október 24, vasárnap - Salamon

Hírek

2011. Július 21. 07:37, csütörtök | Kék hírek
Forrás: HírTV

Részeg teherautós randalírozott

Részeg teherautós randalírozott

Kétszer is nekihajtott egy személyautónak egy teherautós szerdán reggel Cserszegtomajon, majd el is sodorta az őt kérdőre vonó autóst. A helyszínről ezt követően elhajtó teherautóst a rendőrök elfogták.

Az eset szerdán reggel történt a cserszegtomaji Hévízi úton. A Hévíz felé tartó sofőr német rendszámú Nissan teherautójával hajtott neki egy üdülő bejáratánál leparkoló Fiatnak. A teherautó a személyautó ajtaját találta el, melyet a gépkocsiba beszálló ember hátának vágott. A teherautós megállt, majd tolatva a Fiat hátuljának hajtott. A teherautó sofőrje kiszállt, vitatkozni kezdett a Fiat vezetőjével, majd visszaült járművébe, s elindult. Ekkor sodorta el a személyautót vezető férfit, aki integetve próbálta megállítani. A teherautós nem állt meg, továbbhajtott Hévíz irányába. Az elsodort férfi könnyű sérüléseket szenvedett, az őt elsodró teherautó a karján találta el.

A tehergépkocsit és sofőrjét a rendőrsök rövid idő alatt megtalálták. A lakásán elfogott férfit előállították. Az alkoholteszt ittasságot jelzett, ezért vérvételre vitték a teherautóst, akivel szemben segítségnyújtás elmulasztása miatt indult büntetőeljárás. (rá)

HavariaPress

Címkék: részeg

Ezek érdekelhetnek még

2021. Október 24. 08:00, vasárnap | Kék hírek

Balesetben meghalt egy kerékpáros Békéscsabán

Balesetben meghalt egy kerékpáros szombaton Békéscsabán - közölte a rendőrség a honlapján.

2021. Október 23. 19:06, szombat | Kék hírek

Több százezer forint értékben lopott, egy óra alatt elfogták

Több százezer forint értékben lopott el karórákat egy pásztói ékszerüzlet kirakatából egy 30 éves férfi.

2021. Október 23. 09:06, szombat | Kék hírek

Elütöttek egy ikerpárt, látta valaki?

A zalai rendőrök a lakosság segítségét kérik.

2021. Október 23. 08:46, szombat | Kék hírek

Emberöléssel is meggyanúsítottak egy elfogott sorozatbetörőt

Elfogtak Miskolcon egy körözött tolvajt, akit a nyomozók sorozatbetörések mellett egy emberölés elkövetésével is meggyanúsítottak - közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság pénteken a rendőrség oldalán.