Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2013. November 11. 16:30, hétfő | Helyi
Forrás: BMRFK

Rendőrségi hírek Félegyházáról

Rendőrségi hírek Félegyházáról

Körzeti megbízott a tolvaj nyomában

1. Körzeti megbízott a tolvaj nyomában

Bíróság elé állítást javasol a rendőrség az ellen a férfi ellen, aki egy műhelyből lopott szerszámokat.

A Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság Rendészeti Osztálya nyomozást folytatott lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint ismeretlen személy 2013. szeptember 19. és október 1. közötti időben egy tiszaalpári telephelyen betört az egyik műhelybe és onnan szerszámokat lopott el. A helyi körzeti megbízott nemcsak a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható M. Balázs 31 éves bokrosi lakost fogta el, hanem az ellopott szerszámokat is visszaszolgáltatta a sértettnek. M. Balázs gyanúsítotti kihallgatásakor a bűncselekmény elkövetését elismerte. A kiskunfélegyházi rendőrök a nyomozást befejezték, a keletkezett iratokat 2013. november 11-én bíróság elé állítási javaslattal küldik meg a Kiskunfélegyházi Járási Ügyészségnek.

2. Bosszúból megváltoztatta a jelszavakat

Információs rendszer vagy adat megsértése vétség elkövetésének gyanúja miatt indított nyomozást szeptember 17-én ismeretlen tettes ellen a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya.

A feljelentő kiskunfélegyházi nő szerint ismeretlen személy augusztus 1. és szeptember 16. közötti időben jogosulatlanul belépett elektronikus postafiókjába, valamint az egyik közösségi oldalon regisztrált fiókjába. Az elkövető a sértett tudta és beleegyezése nélkül mindkét internetes belépési jelszavát megváltoztatta, ezzel hozzáférhetetlenné tette számára a két információs rendszer használatát. A nyomozók beazonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható N. Zoltán 34 éves kiskunfélegyházi lakost, aki a nő korábbi élettársa volt. A férfi kihallgatásán elismerte a bűncselekmény elkövetését. Tettét azzal magyarázta, hogy megharagudott volt élettársára, és bosszúból változtatta meg a jelszavakat. A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a nyomozást november 11-én befejezte, a keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal küldi meg a Kiskunhalasi Járási Ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 20. 08:00, szombat | Helyi

Mozogj sokat, érezd jól magad

„Mozogj sokat, érezd jól magad” mottóval szervezte meg az MDSZ a Diákolimpia Junior Fesztivált 2024. április 17-én a Kész Aréna Sportcsarnokban az I. és II. korcsoportos gyerekeknek.

2024. Április 19. 15:23, péntek | Helyi

Muzsikál az erdő 2024

Május 10. és 12. között Kecskemét és Lakitelek-Tőserdő térségében is megszervezik a „Muzsikál az erdő” elnevezésű rendezvényt.

2024. Április 19. 15:20, péntek | Helyi

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén

A hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok.

2024. Április 19. 15:09, péntek | Helyi

Újabb Balázs Árpád AMI - Battyány iskolás diák sikere

Hétfőn Szegeden, a Király-König Péter Zenei Alapfokú Művészeti Iskolában rendezte meg a Fesztivál Akadémia a II. Halász Ferenc Tehetségkutató versenyt.