Városlista
2024. február 29, csütörtök -

Hírek

2013. Október 30. 18:01, szerda | Helyi
Forrás: BMRFK

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből

A Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást rendelt el rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt J. Gusztáv 28 éves és A. Richárd 20 éves kiskunfélegyházi lakosok ellen.

A Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást rendelt el rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt J. Gusztáv 28 éves és A. Richárd 20 éves kiskunfélegyházi lakosok ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a két férfi 2013. október 28-án 21 óra 30 perc körüli időben az egyik helyi vendéglátóhely közelében megtámadott és bántalmazott egy férfit, elvették tőle a pénztárcáját és - a benne lévő pénzzel együtt - távoztak a helyszínről. A sértett a bántalmazás következtében megsérült. A férfiakat elfogásuk után gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók, majd őrizetbe vették őket és kezdeményezték előzetes letartóztatásukat.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást rendelt el súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt P. István 46 éves kecskeméti lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2013. október 29-én 22 óra 30 perckor egy helyi szállón bántalmazott egy nőt, aki az elsődleges orvosi vizsgálat alapján súlyosan megsérült. A helyszínre kiérkező járőrök elfogták, majd előállították P. Istvánt. A férfit gyanúsítotti kihallgatását követően őrizetbe vették a nyomozók.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt 2013. október 29-én 19 órakor őrizetbe vette Sz. Péter 19 éves kecskeméti lakost. A férfi a rendelkezésre álló adatok alapján társával - akit már korábban elfogtak a rendőrök - 2013. október 13-ra virradóra egy kecskeméti társasházhoz tartozó nyitott garázsból eltulajdonított egy katonai kabátot és egy nadrágot. Kiderült, hogy a két férfi több vagyon elleni bűncselekmény elkövetésével is megalapozottan gyanúsítható.

Megyénk közútjain az elmúlt 24 órában kettő közúti közlekedési baleset személyi sérüléssel, öt anyagi kárral végződött.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Február 27. 10:46, kedd | Helyi

Emlékezzünk együtt az 1848-49-es szabadságharc és forradalom kitörésére

Kiskunfélegyháza Város Önkormányzata tisztelettel meghívja Önt és kedves családját az 1848/49-es forradalom és szabadságharc 176., és a várossá nyilvánítás 250. évfordulója tiszteletére rendezett ünnepségsorozatra.

2024. Február 27. 10:16, kedd | Helyi

A postaládákban fészkelő széncinegék védelmére hívja fel a figyelmet az MME

A postaládákban fészkelő széncinegék védelmére hívja fel a figyelmet a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME).

2024. Február 27. 08:18, kedd | Helyi

Február második felében is melegebb van, mint a megszokott

Február második felében is melegebb van a megszokottnál, a napi csúcshőmérséklet átlagosan 6 Celsius-fokkal haladta meg a szokásost - derül ki a HungaroMet Zrt. hétfői Facebook-bejegyzéséből.

2024. Február 26. 19:20, hétfő | Helyi

Sulyok Tamást választotta államfőnek az Országgyűlés

Megválasztotta Sulyok Tamást köztársasági elnökké az Országgyűlés hétfőn. Az Alkotmánybíróság elnöke, aki a tisztségre egyedüli jelölt volt, 134 támogató szavazatot kapott a titkos voksoláson.