Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2013. Október 30. 18:01, szerda | Helyi
Forrás: BMRFK

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből

A Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást rendelt el rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt J. Gusztáv 28 éves és A. Richárd 20 éves kiskunfélegyházi lakosok ellen.

A Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást rendelt el rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt J. Gusztáv 28 éves és A. Richárd 20 éves kiskunfélegyházi lakosok ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a két férfi 2013. október 28-án 21 óra 30 perc körüli időben az egyik helyi vendéglátóhely közelében megtámadott és bántalmazott egy férfit, elvették tőle a pénztárcáját és - a benne lévő pénzzel együtt - távoztak a helyszínről. A sértett a bántalmazás következtében megsérült. A férfiakat elfogásuk után gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók, majd őrizetbe vették őket és kezdeményezték előzetes letartóztatásukat.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást rendelt el súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt P. István 46 éves kecskeméti lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2013. október 29-én 22 óra 30 perckor egy helyi szállón bántalmazott egy nőt, aki az elsődleges orvosi vizsgálat alapján súlyosan megsérült. A helyszínre kiérkező járőrök elfogták, majd előállították P. Istvánt. A férfit gyanúsítotti kihallgatását követően őrizetbe vették a nyomozók.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt 2013. október 29-én 19 órakor őrizetbe vette Sz. Péter 19 éves kecskeméti lakost. A férfi a rendelkezésre álló adatok alapján társával - akit már korábban elfogtak a rendőrök - 2013. október 13-ra virradóra egy kecskeméti társasházhoz tartozó nyitott garázsból eltulajdonított egy katonai kabátot és egy nadrágot. Kiderült, hogy a két férfi több vagyon elleni bűncselekmény elkövetésével is megalapozottan gyanúsítható.

Megyénk közútjain az elmúlt 24 órában kettő közúti közlekedési baleset személyi sérüléssel, öt anyagi kárral végződött.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 15:23, péntek | Helyi

Muzsikál az erdő 2024

Május 10. és 12. között Kecskemét és Lakitelek-Tőserdő térségében is megszervezik a „Muzsikál az erdő” elnevezésű rendezvényt.

2024. Április 19. 15:20, péntek | Helyi

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén

A hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok.

2024. Április 19. 15:09, péntek | Helyi

Újabb Balázs Árpád AMI - Battyány iskolás diák sikere

Hétfőn Szegeden, a Király-König Péter Zenei Alapfokú Művészeti Iskolában rendezte meg a Fesztivál Akadémia a II. Halász Ferenc Tehetségkutató versenyt.

2024. Április 19. 13:59, péntek | Helyi

Anyakönyvi hírek

Az alábbiakban legfrissebb anyakönyvi híreinket olvashatják.