Városlista
2024. február 25, vasárnap - Géza

Hírek

2023. Október 15. 13:47, vasárnap | Belföld
Forrás: Rendőrség

Rendőrök mentették meg a völgyhídról leugrani készülő férfi életét Veszprémben

Rendőrök mentették meg a völgyhídról leugrani készülő férfi életét Veszprémben

A rendőrségre érkezett bejelentés 2023. október 14-én este 19 óra körül, hogy Veszprémben, a Szent István Völgyhíd korlátjának külső oldalán egy férfi áll és a mélybe néz némán.

A rendőrök azonnal a helyszínre vonultak, a híd forgalmát megállították, és a magát végzetes lépésre elszánó férfihez beszélni kezdtek majd a karjánál fogva visszahúzták a hídról. Az időközben helyszínre érkező mentőszolgálat munkatársainak átadták a férfit, akik ellátták és a kórházba szállították.

A mentésben a Veszprémi Rendőrkapitányság kollégái, Tivadari Márk r. törzsőrmester, Csuka Bence r. őrmester, Kocsis Máté r. őrmester, Futó Kristóf r. őrmester és Rupert Renáta r. törzsőrmester vett részt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Február 25. 08:40, vasárnap | Belföld

Elvitték minden idők legnagyobb ötöslottó nyereményét

Huszonkilenc hét halmozódás után elvitte egy játékos minden idők legnagyobb ötöslottó nyereményét, a telitalálatos szelvény tulajdonosa több mint 6,5 milliárd forintot nyert - tájékoztatta a Szerencsejáték Zrt. szombaton az MTI-t.

2024. Február 25. 08:37, vasárnap | Belföld

Minden webáruháznak szerződnie kell a Magyar Postával

A Magyar Posta a csomagkézbesítés növekedésére számít.

2024. Február 25. 08:35, vasárnap | Belföld

Kocsis Máté: új gyermekvédelmi rendszert kell kialakítani

Új gyermekvédelmi rendszer kialakításának igényét fogalmazta meg a Fidesz frakcióvezetője a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában, ahol elmondta: tiszta, világos szabályokra és felügyeletre van szükség.

2024. Február 24. 13:24, szombat | Belföld

Orbán Viktor a BYD autógyártó vezetőivel tárgyalt

Orbán Viktor miniszterelnök szombaton a Karmelita kolostorban fogadta a kínai BYD autógyár vezetőségét, és áttekintették az óriásvállalat magyarországi beruházásainak helyzetét