Városlista
2023. május 28, vasárnap - Emil, Csanád

Hírek

2023. Május 23. 09:39, kedd | Helyi sport
Forrás: Szabó József

Remekül sikerült a Kiskun Kupa, ahol idős Besze Lászlóra emlékeztek az utódok

Remekül sikerült a Kiskun Kupa, ahol idős Besze Lászlóra emlékeztek az utódok

A nemzetközi meghívásos versenyre 29 egyesület 270 sportolója fogadta el a meghívást, közöttük 6 határon túli csapat is.

A verseny megnyitóján Balla László alpolgármester a köszöntője után elismerő díjjal jutalmazta Balázs Imrét, akinek a tevékenysége révén több évtizede kiválóan működik a két település között a sportbarátság. Ezáltal több száz fiatal látogatott egymáshoz táborokba, versenyekre, sőt közösen szerepelnek csapatokban is.
A verseny remekül sikerült, látványos mérkőzések sorát láthatta a közönség, a hazaiak megnyerték a csapatversenyt a pesterzsébetiek és a korondiak előtt.


Súlycsoportjukban a következők szereztek aranyérmet: Bárány-Almási Bianka, Bárány-Almási Tamás, Bódi Milán, Czakó Zoltán. Dobák Luca, Fekete Hanna, Hideg Balázs, Hideg Zita, Karádi Roland, Kiss Henrietta, Kotroczó Csenge, Nagy Noémi, Nagy Nóra, Páli Éva, Sárkány Dominik és Tapodi Norbert.
Ezüstérmesek: Bakó Dárius, Bárány-Almási Ádám, Bátyai Dorián, Bene Ivett, Bene Zsombor, Bódi Bence, Nagy Hunor, Pálfi Boglárka, Pálfi Noémi és Tóth Koppány.
Bronzérmesek: Hegedűs Zalán és Kotroczó Levente.


A díszes vándorkupát Hideg Zita őrizheti egy évig, valamint a Besze család által felajánlott legtöbb tusgyőzelmet szerző hazai versenyzőnek járó díj is az övé lett.
Szintén a Besze család ajánlott fel egy díjat a legtechnikásabb félegyházinak, amit Hideg Balázs kapott. A legeredményesebb hazai versenyzőnek pedig dr. Réczi László ajánlott fel kupát, ezt Nagy Nóra érdemelte ki. Rajtuk kívül Nagy Hunor is kapott különdíjat.

Aznap Tatabányán az U20-as Szabadfogású OB-n harmadik helyezett lett Tapodi Rebeka, Tapodi Zsófia és Páli Gergő.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Május 22. 17:23, hétfő | Helyi sport

Májusi éremeső a Koppány íjászoknál

2023. május 06-án Sándorfalván, a Sólyompróba versenysorozat harmadik fordulóján versenyeztek a Koppányok íjászai, a Sándorfalvi Sólymok versenyén.

2023. Május 15. 16:54, hétfő | Helyi sport

Felnőtt magyar bajnoki cím, hazai és nemzetközi birkózó sikerek a hétvégén

Csepelen rendezték az idei Felnőtt Országos Bajnokságot, ahol a szabadfogású 70 kg-os súlycsoportban Molnos Norbert nagyon magabiztosan győzte le minden ellenfelét, ezzel magyar bajnoki címet szerzett.

2023. Május 05. 16:26, péntek | Helyi sport

Koppány sikerek és majális

2023. április 23-án Budapesten, Turul mezőn megrendezett örömíjász versenyen vettek részt a Koppányok. Könnyen lőhető, edzőverseny volt gyönyörű időben, ahol a kezdő íjászok is sikerélménnyel térhettek haza.

2023. Május 01. 14:00, hétfő | Helyi sport

Két fontos versenyen vettek részt a félegyházi birkózók

Április utolsó hétvégéjén két fontos versenyen mérettettek meg az U15-ös korosztályú birkózók.