Városlista
2022. május 21, szombat - Konstantin

Hírek

2021. Október 06. 10:57, szerda | PR
Forrás: (x)

Remek segítség a ház körül a kétoldalú ragasztó

Remek segítség a ház körül a kétoldalú ragasztó

Vannak olyan eszközök, amik minden háztartásban kellenek, mert rendkívül sokoldalúan felhasználhatóak. Ilyen például a spakli és a kétoldalú ragasztó. Mutatunk néhány ötletet, ami utóbbinak a hasznosságára.

A háztartási kétoldalú ragasztó nincs minden otthon fiókjában, pedig rendkívül sokoldalú segítséget nyújthat a hétköznapokban az apróbb feladatok megoldásához legyen az lakásszépítés, barkácsolás vagy kreatív feladatok. Hoztunk egy csokorra való ötletet, amitől azonnal indulsz a legközelebbi barkácsboltba és veszel egy tekercs kétoldalú ragasztót te is. De előtte néhány fontos tudnivaló erről a remek eszközről.

Mi az a kétoldalú ragasztó?

A kétoldalú ragasztó egy olyan ragasztószalag, aminek mindkét oldalán öntapadó ragasztóréteg van. Ez praktikusan annyit jelent, hogy miután lehúztuk a tekercsről és felragasztottuk a kívánt helyre, a hordozóanyag másik felületén lévő szalagot is le kell húzni. Ezáltal elérhetővé válik a szalag másik felén lévő öntapadó felület is, amire egyszerűen fel tudjuk helyezni a felragasztani kívánt dolgokat.

A kétoldalú ragasztó azonnal tapad, a megfelelően előkészített felületeken rendkívül tartós tud lenni. Ipari célokra is használják méghozzá olyan meglepő helyeken is, mint az autókarosszéria, a mobiltelefonok belseje vagy akár egy űrben száguldozó rakéta felszíne.

Apróságok a ház körül

A modern kétoldalú ragasztók már kiváló minőségben készülnek. Képesek szinte bármilyen, nem túl nehéz tárgy felerősítésére. Tökéletesen alkalmasak például képek vagy poszterek, esetleg egyéb kisebb dekorációs elemek falra rögzítésére.

Ha egy apró tárolódobozra lenne szükség a szekrény oldalán, vagy a konyhában egy akasztóra, a kétoldalú ragasztó azt is pillanatok alatt megoldja.

Lakberendezési segédlet

A kétoldalú ragasztó segítségével tudjuk például a legegyszerűbben a falra erősíteni a tükröt is, de egy jó minőségű ragasztóval még kisebb polcot is falra tudunk rögzíteni megspórolva ezzel a fúrást. Sőt, az olyan helyeken, ahol nem lehet fúrni, csak a kétoldalú ragasztó segítségével tudunk dolgokat felerősíteni a falra.

Kreatív idő a családdal

A végére hagytuk a legkellemesebb felhasználást és ez nem más, mint a gyerekekkel való kreatív munkák. Ha száraz leveleket vagy akár mozaikot ragasztanál anélkül, hogy a folyékony ragasztóval kellene küzdeni, de úgy, hogy valóban tartós legyen a kötés, akkor a kétoldalú ragasztó a legjobb megoldás – kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 03. 12:38, kedd | PR

Kórházat újít a Jánosik Kft.

Gyermekegészségügyi Központ (GYEK) felújítását végezheti Miskolcon, csaknem 2 milliárd forintnyi értékben a Jánosik és Társai Kft.

2022. Április 28. 15:35, csütörtök | PR

Raktár kiadó? Éljünk a lehetőséggel

Kisebb vagy nagyobb árukészlettel rendelkező vállalkozások számára nélkülözhetetlen egy megfelelő méretű raktárhelyiség bérlése vagy vásárlása.

2022. Április 27. 15:19, szerda | PR

K&H: ha pénz áll a házhoz, mit tehetnek a fiatalok?

Tavasszal és nyáron meglódulhatnak a fiatalok bevételei, a húsvéti locsolkodás, a közelgő ballagás és az esetleges nyári munka miatt.

2022. Április 26. 17:49, kedd | PR

Olcsó, ám praktikus megoldások a kollégium vagy az albérlet berendezésére

Sokan költöznek el ősszel vagy a tél végén, tavasz elején kollégiumba, mások pedig albérletet vadásznak, hogy önálló életet kezdjenek akár egy másik városban.