Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2017. Október 07. 19:24, szombat | Helyi
Forrás: proaktivdirekt.com

Reggeli fogyi tippek

Reggeli fogyi tippek

Van, aki nem vár a fogyókúrával, diétával, életmódváltással az új év első napjáig, hanem már most, vagyis még most, az ünnepek előtt belevág.

Nem kevés akaraterő, céltudatosság, és kitartás kell hozzá, bármikor is álljon neki az ember lánya. És van, hogy az egészen apró részletekre sem árt odafigyelni!

Itt vannak például a reggeli rituálék. Ki hitte volna, hogy itt is akad olyan, ami nem kifejezetten támogat minket életmódváltásunk rögös útján.

Reggeli félhomály? Felejtsd el!
Csörög a vekker, felkelsz, és még félálomban, szinte a vaksötétben kibotorkálsz a konyhába, hogy a neoncső fényénél magadba dönts egy adag kávét, hogy végre felébredj. Pedig csak a redőnyt kellene felhúzni, hogy beengedj egy kis természetes fényt, hogy ezáltal beinduljon az anyagcseréd, a kalóriaégetés. Ja, és hogy könnyebben magadhoz térj!

Kimaradt a reggeli? Nagy kár!
A reggeli még mindig az egyik legfontosabb étkezés, és már tanulmányok is alátámasztják, hogy azok között nagyobb arányban fordul elő túlsúly, akik kihagyják ezt az igencsak lényeges étkezést. Az egész napodra kihat, mit és mennyit eszel, hiszen ha bőséges, és elegendő, kiegyensúlyozott a reggelid, az energiával tölt fel, és elkerülheted, hogy rád törjön a farkaséhség.

Amikor a több kevesebb
Ahhoz, hogy sikeres legyél az életmódváltásod terén, nem árt odafigyelned arra, hogy elegendő mennyiségűt aludj. Ám fontos arra is figyelni, hogy ne ess túlzásokba, már ami az alvást illeti. A túl sok alvás ugyanolyan hátráltató tényező lehet, mintha keveset pihensz. Egy tanulmány szerint ugyanis azoknak, akik naponta 10 vagy annál több órát töltenek lustálkodással, magasabb a testtömeg-indexük. Ennek okát egyelőre még nem sikerült kideríteni, de most már ki az ágyból!:

Címkék: diéta, fogyókúra, fogyi

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 12:11, vasárnap | Helyi

Hírek a Szent István templomból

2024. május 5. - SZENT ISTVÁN TEMPLOM

2024. Május 05. 08:00, vasárnap | Helyi

Köszöntjük az Édesanyákat és Nagymamákat

Nagyon sok boldogságot kívánunk minden Édesanyának és Nagymamának az alábbi verssel:

2024. Május 03. 14:29, péntek | Helyi

A KSZC Kossuth Lajos Technikum Szakképző Iskola és Kollégium nyitotta meg a ballagások sorát

Százharminc ballagó diák kapta meg tarisznyáját a KSZC Kossuth Lajos Technikum Szakképző Iskola és Kollégiumban 2024. május 3-án.

2024. Május 03. 13:19, péntek | Helyi

Az Alba Regia Gyermek- és Ifjúsági Kórusfesztiválon járt a Batthyány iskola kórusa és néptáncosai

Közös énekléssel, a kórusok köszöntésével és koncerttel indult az Alba Regia Gyermek- és Ifjúsági Kórusfesztivál Székesfehérváron.