Városlista
2024. március 4, hétfő - Kázmér

Hírek

2012. Május 22. 14:25, kedd | Bulvár
Forrás: STOP / Új Ász

Rátámadt egy hajléktalan a VV4 szépségére

Rátámadt egy hajléktalan a VV4 szépségére

Csak egy hajszálon múlt, hogy nem történt komolyabb baja a VV4 egykori szereplőjének. Gigi ugyanis éppen testvéréhez, Bécihez sietett az esti órákban, amikor egy részeg hajléktalan belekötött.

- Egy bevásárlóközpontból jöttem ki az autómhoz, amikor egy idősebb hajléktalan megszólított és pénzt kért, mert én VV-s vagyok, tehát biztos gazdag is. Nem adtam neki, és ahogy becsuktam az ajtót, elkezdett csúnyán beszélni, hogy mekkora bunkó vagyok, hogy nem segítek rajta. Lenyomtam a gombot, majd elkezdte ütni az üveget - mesélte a történetet Gigi az Új Ásznak.

- Adok szívesen, akin tényleg látom, hogy milyen helyzetben van és megérdemli, de egy alkoholistának nem, aki ráadásul agresszív is. Persze én vagyok a rohadék - bosszankodott Gigi, aki félt az idegentől. - Megijedtem, mert egyedül voltam a sötétben és több hajléktalan ismerőse is ott volt. Nem akartam, hogy incidens legyen belőle - tette hozzá a szépség.

Új Ász / STOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 03. 09:02, vasárnap | Bulvár

Le akart hajtani egy gyalogos lépcsőn autóval, nem volt jó ötlet

A veszprémi rendőrök előállították a sofőrt.

2024. Március 02. 06:00, szombat | Bulvár

Szabadnapjukon mentettek meg egy embert a tűzoltók

2024. Február 29. 09:45, csütörtök | Bulvár

Ebben a szobában lakott az a magatehetetlen asszony, akinek a halála miatt gyermekeivel szemben indult eljárás

Nem gondozták magatehetetlen édesanyjukat azok a 40 és 41 éves veszprémi testvérek, akik ellen emberölés bűntette miatt emelt vádat a Veszprém Vármegyei Főügyészség.