Városlista
2021. november 29, hétfő - Taksony

Hírek

2016. Január 30. 10:05, szombat | Belföld
Forrás: TriVial Communications & Consulting sajtóközlemény

Rangos szakmai és közönség díjakat nyert el a bükfürdői szálloda

Rangos szakmai és közönség díjakat nyert el a bükfürdői szálloda

A Greenfield Hotel Golf&Spa**** egyre növekvő népszerűségnek örvend mind a hazai, mind a külföldi vendégek körében.

A képzett személyzet a wellness kezelések választéka, valamint a „Soft All Inclusive” szolgáltatás még inkább teljessé teszi a pihenést és feltöltődést.

Az MSZÉSZ év szállodája 2015 pályázatának eredményhirdetése január 22-én volt Budapesten, ahol - a tavaly elnyert „Legnagyobb piaci javulás” különdíja után – az Accent Hotels üzemeltetésében álló Greenfield Hotel Golf&Spa**** a legjobb újrapozicionálást, vagyis a legeredményesebb átalakulást elismerő Főnix különdíjban részesült.

Immár tíz éve indult útjára a Nemzeti Turisztikai Bizottság koordinálásával a hazai szolgáltatások minőségét értékelő Magyar Turizmus Minőségi Díj. Alapításának célja versenyképesség javítása és lehetőségek kiszélesítése. A Minőségi Díj azokat a magyar turisztikai szolgáltatókat különbözteti meg, melyek folyamatosan erőfeszítéseket tesznek a minőség javítása érdekében. A díj ünnepélyes átadására, a napokban kerül sor.

A bükfürdői hotel további sikere, hogy a vendégek 2015-ben leadott értékelései alapján a Booking.com Kiválósági Díjában is részesült. A népszerű portál a visszajelzések szempontjából megkerülhetetlen, így a látogatók bízhatnak abban, hogy az ott található bejegyzések valódi élményeken alapulnak.

A német FIT Reisen utazási iroda a vendégek véleménye alapján a Greenfield Hotel Golf&Spa****-t beválasztotta a Fit Premium Hotelek közé. Az iroda, a kérdőíves módszert alkalmazva, a közönség szavazatai alapján osztja ki a megtisztelő díjakat Health and Spa, Ayurveda és Wellness and Beauty kategóriában a legtöbb szavazatot szerző szállodáknak.

Ezek érdekelhetnek még

2021. November 29. 18:03, hétfő | Belföld

Csak 2019 végén tartottak nyilván kevesebb álláskeresőt

A regisztrált álláskeresők száma 242 ezer közelébe csökkent Magyarországon. A rendszerváltás óta kizárólag 2019 utolsó negyedévében állt alacsonyabban ez a mutató

2021. November 29. 16:07, hétfő | Belföld

Wikonkál: sokan rájöttek az oltás fontosságára

Sokan rájöttek a koronavírus elleni védőoltás fontosságára - jelentette ki a budapesti Honvédkórház főigazgatója az M1 aktuális csatorna vasárnap esti műsorában.

2021. November 29. 15:27, hétfő | Belföld

Szexuális erőszak kísérlete miatt indult eljárás Szegeden egy török férfival szemben

Szexuális erőszak bűntettének kísérlete miatt indult eljárás Szegeden egy török férfival szemben, a bíróság elrendelte a letartóztatását - tájékoztatta a Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség szóvivője hétfőn az MTI-t.

2021. November 29. 14:05, hétfő | Belföld

Több ezer elektromos bicikli megvásárlását támogatja a kormány

Az elektromos rásegítésű kerékpárok beszerzését támogató pályázaton az igénylők 97 százaléka nyert el összesen közel 736 millió forintot