Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2017. Augusztus 29. 16:28, kedd | Helyi
Forrás: kecskemetilc.hu

Rangadóval folytatódik a Magyar Kupa – beharangozó

Rangadóval folytatódik a Magyar Kupa – beharangozó

Szerdán a Magyar Kupa utolsó megyei körét rendezik, a Kecskeméti LC a tavalyi bronzérmes Kiskunfélegyháza vendége lesz.

A KHTK ugyan nem kezdte igazán jól a bajnokságot, de a kupában ettől függetlenül jól szerepelnek eddig.

A félegyháziaknál nyáron volt mozgás, hiszen több új játékos is csatlakozott keretükhöz. A játékos-edző éppen a Kecskeméti LC-től érkezett Koncz Zsolt személyében, akit már januárban is csábítgattak a KHTK vezetői, ám akkor még ránk esett választása. Tiszakécskéről visszatért a gólerős Csurka Ádám, illetve a Ceglédtől távozó Pozsár Dánielt is megszerezték, előre tehát igen veszélyes játékosokkal mélyült a keret. Ez az eredményeiken is látszódik, hiszen rendre gólzáporos meccseket vívnak. A kupában a Hírös-Ép ellen 6-2-re, a Harta ellen 5-3-ra nyertek, de a bajnokságban is volt egy 5-3-as sikerük a Soltvadkert ellen. Az első két kör nem sikerült jól számukra, hiszen kikaptak otthon a Jánoshalmától (1-2), majd Kiskőrösön is két pontot hagytak (2-2).

A Kecskeméti LC egy szabadnapon van túl, hiszen hétvégén nem volt meccse Szabó Tibor csapatának. A tavalyi szezonban jó eredményeket értünk el a KHTK ellen, hiszen idegenben 3-1-ra, hazai pályán pedig 7-1-re győztük le őket a bajnokságban. Ez a meccs egészen biztosan más lesz, a főtábla által adott motiváció pedig mindkét csapatot feldobhatja. Szabó Tibor is így látja ezt, aki ettől függetlenül továbbjutást vár a csapattól:

„Természetesen szeretnénk továbbjutni, ez a célunk! Ennek megfelelően a lehető legerősebb összeállításban fogunk pályára lépni. Bízom benne, hogy sikerül kivívni a továbbjutást. Ahogy minden csapatot, úgy a KHTK-t is maximálisan tiszteljük, láttam már őket idén. Teljes odaadással fogunk játszani, az esélyesebbek mi vagyunk, ezt a pályán is bizonyítanunk kell!”

A Honvéd Sporttelepre a belépők egységesen 500, a diák/nyugdíjas jegyek 250 forintért megvásárolhatóak.

Kiskunfélegyházi HTK – Kecskeméti LC

Magyar Kupa 3. forduló, Honvéd Sporttelep

2017.08.30. (szerda), 17:00

Játékvezetők: Tóth Róbert (Holczimmer Tamás, Bárth Zoltán)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 14:29, péntek | Helyi

A KSZC Kossuth Lajos Technikum Szakképző Iskola és Kollégium nyitotta meg a ballagások sorát

Százharminc ballagó diák kapta meg tarisznyáját a KSZC Kossuth Lajos Technikum Szakképző Iskola és Kollégiumban 2024. május 3-án.

2024. Május 03. 13:19, péntek | Helyi

Az Alba Regia Gyermek- és Ifjúsági Kórusfesztiválon járt a Batthyány iskola kórusa és néptáncosai

Közös énekléssel, a kórusok köszöntésével és koncerttel indult az Alba Regia Gyermek- és Ifjúsági Kórusfesztivál Székesfehérváron.

2024. Május 03. 13:11, péntek | Helyi

Az erőszak nem megoldás

Vascsővel ment behajtani a tartozást egy 30 éves kiskunfélegyházi férfi.

2024. Május 03. 12:11, péntek | Helyi

Városalapítók Hete Hagyományőrző és Kulturális Fesztivál

Már ki sem kell lépni a városból, hogy remek közösségi programokkal, koncertekkel gazdagodjanak a félegyháziak és az ide látogató közönség.