Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2015. Augusztus 23. 11:40, vasárnap | Helyi sport
Forrás: khtk.gportal.com

Rangadót veszített a Kiskunfélegyházi HTK II.

Rangadót veszített a Kiskunfélegyházi HTK II.

A Pálmonostora csapatával találkozott augusztus 22-én hazai pályán a Kiskunfélegyházi HTK II. a megyei II. osztályú labdarúgó bajnokság 2. fordulójában.

A két együttes az előző idényben nagy harcot vívott a harmadik helyért és most is izgalmas mérkőzés alakult ki. A felázott, mély talajú pályán a helyzeteit jobban kihasználó Pálmonostora szerezte meg a győzelmet (0-1). Az összecsapást a pálmonostoriak 10 emberrel fejezték be.

A megyei II. osztályú bajnokság nyitófordulójában győzelemmel kezdett a Kiskunfélegyházi HTK II., míg a Pálmonostora erejéből csupán egy 3-3-as döntetlenre futotta a szezonrajton.
A jó rajt bizakodásra adott okot a félegyháziaknál, akik kiegyenlített csatát vívtak a pálmonostoriakkal. A nehéz talajú pályán a vendégek jutottak előnyhöz a 37. percben Barta Mihály góljával. (0-1)
A publikum harcos, dinamikus játékot láthatott, a mezőnyben nagy harc alakult ki a labdáért.
A játék képében az 58. percben következett be fordulat, amikor is a gólszerző Barta Mihály sárgát érően szabálytalankodott. Az elkésett belépő után megkapta második lapját, majd a pirosat, így a KHTK II. emberelőnybe került.
A félegyháziak ezt követően fölényben játszottak, de a próbálkozásaik nagy részét a jól tömörülő vendég védelem hatástalanította.
Két ziccer ennek ellenére adódott a KHTK II. előtt, de a közeli lövéseket Mindák József, a pálmonostoriak kapusa nagy bravúrral hárította.
A kimaradt lehetőségek megbosszulták magukat, a Pálmonostora okos játékkal szerezte meg a három pontot. (0-1)

Kiskunfélegyházi Honvéd TK II. – Pálmonostora SE 0 – 1 (0-1)

Kiskunfélegyháza, 100 néző.

Vezette: Suba Zoltán (Borbényi Miklós, Baranyi Ádám)

KHTK II.: Oroszi – Lénárt (Szabó D. 71.), Sánta, Forgó, Polgár Sz. – Terjék (Fekete D. 66.), Farkas P., Vidéki (Páli 46.), Tóth I. – Kiss I.(László 46.), Keresztesi (Mizsei F. 46.) Edző: Nádasdi Péter.

Pálmonostora SE: Mindák – Tóth I., Kovács, Kátai, Pócsik, Varga, Magony, Barta, Murányi, Gera (Hájas 70.), Pozsár (Bartucz 89.) Edző: Halász Csaba Imre.

Gólszerző: Barta (37.)

Jók: senki illetve Tóth I., Pócsik, Varga, Murányi.

Piros lap: Barta (58.)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 09:22, hétfő | Helyi sport

Újabb magyar bajnoki címet szerzett Czakó Zoltán

Abonyban került megrendezésre az U17-es Szabadfogású és Női Országos Bajnokság, egyben Varga János Emlékverseny.

2024. Április 25. 19:43, csütörtök | Helyi sport

Félegyházi siker a szombathelyi SPARTAN versenyen

2024. április 13-án került megrendezésre Szombathelyen a SPARTAN Közép-Európai Régió versenysorozatának következő állomása, ahol Kiskunfélegyházát a 18 éves Szekeres Norbert képviselte.

2024. Április 24. 16:45, szerda | Helyi sport

Dobos Eszter eredményesen szerepelt a hétvégén

2024. április 20-án a kiskunfélegyházi Zöldmező Lovassport Egyesület csapata Jászkarajenőre látogatott, ahol a Karai Mini Major rendezésében egy színvonalas versenyen vett részt.

2024. Április 23. 19:53, kedd | Helyi sport

Ezüstérmet nyertek a platános asztaliteniszező lányok

Fantasztikusan teljesítettek az Asztalitenisz Diákolimpia Országos Döntő I-II. korcsoport csapatversenyében a Kiskunfélegyházi Platán Utcai Általános Iskola lányai.