Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2015. Szeptember 13. 10:09, vasárnap | Helyi sport
Forrás: Varga Ferenc

Rangadót nyert a KHTK

Rangadót nyert a KHTK

A megyei I. osztályú bajnokság 5. fordulójában két hibátlan csapat találkozott. Az előző szezon címvédője eddig az elmúlt két szezonban mindig legyőzte riválisát a KLC együttesét.

Kimagasló nézőcsúcs született, nagyon sok kecskeméti drukker érkezett a derbire.

Kiskunfélegyházi HTK – Kecskeméti LC KTE SI 1 – 0 (1-0)

Kiskunfélegyháza, 1000 néző.
Vezette: Aradi Csaba (Tamás Roland, Markó László)

KHTK: Tóth P. – Golovics, Sándor, Valkai, Tóth I., Némedi, Ábel (Mizsei 21.), Palásti, Szabó A., Katona B.(Szabó T. 89.), Csurka (Zs. Juhász 87.) Vezetőedző: Némedi Norbert, Edző: Kádár Tamás

Kecskeméti LC: Tóth Z. – Szabó T., Szabó Gy., Urbán, Kovács, Molnár, Nagy (Pap 64.), Péntek, Ihos (Márki 80.), Sutus-Juhász, Filyó. Vezetőedző: Márton Pál.

Gólszerző: Valkai (28.)
Jók: Valkai, Palásti, Szabó A., Csurka illetve Szabó Gy., Kovács, Molnár, Sutus-Juhász.
Sárga lap: Valkai, Mizsei A., Némedi illetve Pap

Az első félidő kiegyenlített küzdelmet hozott. A hazaiak pontos, gyors labdajáratással kézbevették a játék irányítását. A vendégek szervezetten visszaálltak és kontrákra rendezkedtek be. Lehetőségük is volt a gólszerzésre, de Ihos veszélyes lövése elkerülte a kaput. A KHTK dominált, sok futásra kényszerítette ellenfelét, a 28. percben megszerezték a vezetést. Némedi baloldalról remek szabadrúgást küldött a kapu elé, érkezett Valkai és csúsztatott fejese a bal felsőbe vágódott, 1-0.

A második felvonásban a KLC változtatott játékán, egy lövést követően Valkai rosszul ért a labdához, a megcsúszott fejest Tóth Péter hárította.
A félegyházi csapat sok labdát szerzett középpályásaik remek játékának köszönhetően. Támadásaikban megvolt a veszély, Mizsei Adríán kétszer is kecsegtető helyzetbe került, de elkapkodta a lövéseket, így nem sikerült betalálni a kapuba.
A vendégek nagyon igyekeztek, előbb Szabó Tamás távoli lövése ment el centiméterekkel a kapu mellett, Majd Sutus-Juhász nagy erejű lövését mentették a hazai védők.

A látottak alapján elmondható, hogy két jól felkészített csapat összecsapása hatalmas küzdelmet hozott, igazi rangadó volt. A szurkolók elégedettek voltak a látottakkal, a mérkőzés végén megtapsolták kedvenceiket.
Mindkét csapat nagyon igyekezett, a vendégek igen szervezettek voltak, csak a gól hiányzott játékukból.
A KHTK egy pontrúgást követő fejessel eldöntötte a tipikus egygólos mérkőzést, megérdemelten gyűjtötte be a három pontot.

Némedi Norbert: A szurkolók egy alaphangulatot teremtettek a mérkőzésnek. Nagyon küzdelmes találkozó volt, nagyon szervezett volt ellenfelünk, egygólos meccs volt. Egy pontrúgást követően mi jöttünk ki jobban, gratulálok ellenfelünknek, saját csapatomnak, pedig főleg, sok sikert kívánok a bajnokságban. Voltak kimaradt helyzeteink, de nem vagyok elégedetlen, a három pont megvan, ez a legfontosabb.

Márton Pál: Látványos futballt mutattunk be. A második félidőben mindent elkövettünk, hogy felzárkózzunk. Nagy taktikai csata volt, játékosaim hozzáállásával elégedett vagyok, amit szurkolóink is kinyilvánítottak a mérkőzés végén. Nagyon sokat kell fejlődnünk, megvannak az alapok, dolgoznunk kell keményen, hogy a dobogó valamelyik fokát elérjük.

U-19-s mérkőzésen:
Kiskunfélegyházi HTK-FTSI – Kecskeméti LC KTE SI 1 – 0 (1-0)
Gólszerző: Fekete Dániel (14.)

Varga Ferenc

Címkék: csapat, foci, gól, KHTK, meccs

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 16:54, péntek | Helyi sport

Koppányok áprilisa a hagyomány, a kultúra és a sport körül

2024 április 21-én rendezte soron következő versenyét a gúnyhatáron túli Horgoson a Magyarkanizsai Íjász Kör.

2024. Április 29. 09:22, hétfő | Helyi sport

Újabb magyar bajnoki címet szerzett Czakó Zoltán

Abonyban került megrendezésre az U17-es Szabadfogású és Női Országos Bajnokság, egyben Varga János Emlékverseny.

2024. Április 25. 19:43, csütörtök | Helyi sport

Félegyházi siker a szombathelyi SPARTAN versenyen

2024. április 13-án került megrendezésre Szombathelyen a SPARTAN Közép-Európai Régió versenysorozatának következő állomása, ahol Kiskunfélegyházát a 18 éves Szekeres Norbert képviselte.

2024. Április 24. 16:45, szerda | Helyi sport

Dobos Eszter eredményesen szerepelt a hétvégén

2024. április 20-án a kiskunfélegyházi Zöldmező Lovassport Egyesület csapata Jászkarajenőre látogatott, ahol a Karai Mini Major rendezésében egy színvonalas versenyen vett részt.