Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2019. Június 04. 14:50, kedd | Helyi
Forrás: Szerk.

Rajzpályázatot hirdet az Egészségfejlesztési Iroda

Rajzpályázatot hirdet az Egészségfejlesztési Iroda

Hogyan legyünk egészségesek? címmel rajzpályázatot hirdet a kiskunfélegyházi Egészségfejlesztési Iroda.

A pályázatokat három korosztályból várják: alsó tagozatos diákok (1-4. évfolyam), felső tagozatos diákok (5-8. évfolyam), középiskolás diákok (9-12. évfolyam). A pályázatokat A/4-es méretben kell elkészíteni.

Pályázni bármilyen technikával készült alkotással lehet.

Kérik, hogy az elkészült munkák hátoldalán tüntessék fel az alábbi információkat: a pályázó neve, életkora, nevezési kategória, osztály, az oktatási intézmény, ahová jár, a pályázó elérhetősége, illetve kiskorú pályázó esetén a szülő/kapcsolattartó elérhetősége: telefonszám, e-mail cím.

Egy pályázó csak egy pályázatot nyújthat be. Nevezni lehet egyénileg, illetve szülő/törvényes képviselő beleegyezésével az oktatási intézmény egyben is megküldheti a pályamunkákat.

A pályázatok benyújtásának határideje: június 7.

A pályamunkákat A/4-es méretű borítékban kell személyesen eljuttatni az Egészségfejlesztési Irodába (6100 Kiskunfélegyháza, Kossuth L. u. 1. – a városháza udvarában), vagy az önkormányzat portáján.

A borítékra írják rá: EFI Iroda – Rajzpályázat

Az eredményhirdetés június 14-én, pénteken 12.45-kor lesz az Egészségközpont ünnepélyes átadása alkalmából tartott rendezvényen. Nevezési kategóriánként a zsűri által legjobbnak ítélt három pályamű alkotója jutalomban részesül.

További információkért hívja az Egészségfejlesztési Iroda munkatársait a 76/562-094-es telefonszámon.

Címkék: efi, rajzpályázat

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 08:13, péntek | Helyi

Elmarad a Szivárvány Majális

A Szivárvány Személyes Gondoskodást Nyújtó Intézmény vezetősége tájékoztatja a tisztelt lakosságot, hogy az idei, 2024-es Szivárvány Majális technikai okok miatt elmarad.

2024. Április 19. 07:17, péntek | Helyi

Bronzérem a tájékozódási túraversenyen

2024. április 13-án Pirtón rendezte meg a Rezét SE tájékozódási túraversenyét.

2024. Április 18. 08:00, csütörtök | Helyi

Szép eredmények a Tudásbajnokságon

A Batthyány Lajos Általános Iskola tanulói közül sokan részt vettek a Tudásbajnokság fordulóiban, közülük többen továbbjutottak a Bács-Kiskun vármegyei fordulóba. Sok szép eredményről számolhatunk be.

2024. Április 17. 19:05, szerda | Helyi

Élénkül a gasztroturizmus Magyarországon a szakértők szerint

Élénkül a gasztroturizmus Magyarországon, egyre többen érkeznek az országba azért, hogy megismerjék a magyar konyha remekeit