Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2015. Február 20. 11:49, péntek | Helyi
Forrás: Adrienn

Ragadj bakancsot és csatlakozz!

Ragadj bakancsot és csatlakozz!

A Kiskun Természetbarát SE 2015. február 20-án, 17 órakor tartja közgyűlését a Szakmaközi Művelődési Házban, melyre sok szeretettel várja a tagokat és az Érdeklődőket.

Biztos sokszor fogott már el az az érzés, hogy mennél a szabadba, mozognál, sétálnál, túráznál egyet, de nincs társad, nincs aki elkísérjen. Egyedül pedig nem mindenkinek van kedve utazgatni és nézelődni.

Kiváló lehetőség nyílik most arra, hogy segíts magadon, ha feltörnek majd ezek az érzések. A Kiskun Természetbarát SE szeretettel vár minden új jelentkezőt, aki tagja szeretne lenni egy remek csapatnak. Kortól, nemtől, társadalmi helyzettől függetelen mindkét természetbarát túracsoport (Bakancsosok és Talpasok), egy közös életérzés köti össze őket: a természet és a mozgás szeretete.

Ha szeretnél többet megtudni, mindenféle kötelezettség nélkül (nem kötelező a belépés!) gyere el ma a Szakmaközi Művelődési Házba 17 órakor a Kiskun Természetbarát SE Közgyűlésére. Nem fogod megbánni!

Napirend:

1. Beszámoló a 2014. évi tevékenységről
2. A 2015. évi túratervek, munkaprogram szavazásra bocsátása
3. Egyéb felmerülő kérdések, kérések megvitatása

A rendezvény belépőjegy nélküli „batyus”bállal záródik, ahol családias környezetben folytatódik a baráti beszélgetés és uzsonnázás. Ha szívesen megoszt(anál) a természetbarát közösséggel egy tálca süteményt, vagy bármilyen csemegét, nassolni valót, szendvicset, esetleg egy kis szomjoltót, annak biztos lesz helye még az asztalon.

Minden természetbarátot szeretettel várnak!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 01. 20:00, szerda | Helyi

Régmúlt idők varázsát csalogatta elő a majális

Megtelt a Parkerdő szórakozni vágyó közönséggel május 1-jén. A ragyogó napsütésben színes programok sora várta az érdeklődőket egész nap.

2024. Május 01. 15:17, szerda | Helyi

TeSzedd akció Petőfiszálláson

A föld napja alkalmából a Róna Vadásztársaság és a Petőfiszállási Polgárőr Egyesület Petőfiszállás vadászterületén a \"TE SZEDD\" mozgalomhoz csatlakozva, a természetben "felejtett" lakossági hulladékot gyűjtött 23 fővel.

2024. Április 30. 09:23, kedd | Helyi

Majális a Parkerdőben

Programok

2024. Április 30. 09:08, kedd | Helyi

Forgalmirend-változás a Zöld Nap alatt

A Kiskunfélegyházi Polgármesteri Hivatal Városüzemeltetési Osztálya tájékoztatja a járművezetőket, hogy május 2-án, csütörtökön 08:00-11:00-ig a Zöldnap nap miatt az alábbi forgalmirend változásra számíthatnak: