Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2017. Október 07. 16:26, szombat | Helyi
Forrás: police.hu

Rablás után kerékpárlopás

Rablás után kerékpárlopás

A kiskunfélegyházi nyomozók 5 órán belül elfogták a bűncselekmények elkövetésével gyanúsítható férfit.

A Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást rendelt el rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok alapján Kiskunfélegyházán, a Könyök utcában 2017. október 6-án 8 óra 45 perc körül egy kerékpáros férfi leszólított egy 84 éves asszonyt, akinek táskáját ki akarta rángatni a kezéből, emiatt a sértett elesett. Ezt követően a földön lévő sértett kezéből kitépte táskáját, amivel elhajtott a helyszínről. A táskában személyes iratok és készpénz volt. Ezt követően a Martinovics utca egyik udvarából egy ismeretlen személy ellopott egy kerékpárt.

A nyomozás során kiderült, hogy a két bűncselekményt egy személy követte el. A kiskunfélegyházi rendőrök 5 órán belül elfogták a bűncselekmények elkövetésével gyanúsítható J. Miklóst, akinél az ellopott kerékpárt is megtalálták. A helyszíni kihallgatás során a 21 éves helyi férfi megmutatta, hogy hol hagyta a táskát, amiben a rendőrök megtalálták a személyes okmányokat. Az is kiderült, hogy azért lopta el a kerékpárt, mert elromlott az a bicikli, amivel elhagyta a Könyök utcát. Kihallgatását követően őrizetbe vették a rendőrök J. Miklóst. A nyomozók előterjesztést tettek a gyanúsított előzetes letartóztatásának indítványozására.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:59, kedd | Helyi

Iskolai foglalkozás a bankfiókban

Fehér Gyöngyi területi vezető látta vendégül bankfióki mentorprogram keretében a Batthyány Lajos Általános Iskola 3.z osztályosait tanáraikkal.

2024. Április 14. 08:29, vasárnap | Helyi

Tetőzik az áprilisi nyár, de egyre közelebb a fordulat

A szabadtéri programoknak kedvező, nyarat idéző idő a következő napokban is folytatódik.

2024. Április 14. 08:21, vasárnap | Helyi

Hírek az Ótemplomból

2024. április 14. - HÚSVÉT 3. VASÁRNAPJA

2024. Április 14. 08:20, vasárnap | Helyi

Hírek a Szent István templomból

2024. április 14. - HÚSVÉT 3. VASÁRNAPJA