Városlista
2023. szeptember 24, vasárnap - Gellért

Hírek

2011. Október 23. 07:53, vasárnap | Bulvár
Forrás: Story Online

Rá sem ismerni az énekesnőre

Rá sem ismerni az énekesnőre

Alig ismerték fel rajongói a kilencvenes évek egyik legnagyobb sztárját, Sinead O\'Connort, amikor nemrég Írországban lépett fel. Az elhízott énekesnő most eltökélte, újra visszatér a csúcsra.

Kopaszra borotvált fejével és egyedi hangjával hatalmas jövőt jósoltak Sinead O'Connornak. Ám a Nothing Compares To You című sláger óta eltelt években sok minden megváltozott. Az énekesnőnek azóta négy apától négy gyereke született, és magánéleti, valamint szakmai kudarcai annyira megviselték a mániás depresszióban szenvedő sztárt, hogy öngyilkos akart lenni. "A zene éltetett, egyedül az adott erőt" - mondja O'Connor, aki most elhatározta, hogy újra bebizonyítja, érdemes rá figyelni. Bár igaz, a nyár végi koncertjén még régi rajongói is alig ismertek rá. "A hangja a régi, de ahogy kinéz! Ha tényleg sztár akar lenni, előbb talán le kellene fogynia" - kritizálta egyikük.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Szeptember 14. 09:13, csütörtök | Bulvár

Autóval átment egy földön fekvő férfin, majd elhajtott

A Debreceni Járási Ügyészség halálos közúti baleset gondatlan okozásának vétségével vádolja azt a férfit, aki áthajtott egy út szélén fekvő emberen, majd segítségnyújtás nélkül elhagyta a helyszínt.

2023. Szeptember 10. 17:28, vasárnap | Bulvár

Lezuhant egy repülőgép Magyarországon - Videó

Lezuhant az egyik, bemutatót tartó repülőgép a börgöndi repülőnapon vasárnap - közölte a székesfehérvári önkormányzat kommunikációs központja az MTI-vel.

2023. Szeptember 08. 07:45, péntek | Bulvár

Kiemelik a vízből a Balatonba zuhant rendőrségi helikoptert

2023. Szeptember 07. 17:25, csütörtök | Bulvár

A Balatonba zuhant egy rendőrségi helikopter - Videó

A Balatonba zuhant egy rendőrségi helikopter Balatonszéplak közelében csütörtök délután, a balesetnek nincs súlyos sérültje – közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK).