Városlista
2024. június 16, vasárnap - Jusztin

Hírek

2011. Október 23. 07:53, vasárnap | Bulvár
Forrás: Story Online

Rá sem ismerni az énekesnőre

Rá sem ismerni az énekesnőre

Alig ismerték fel rajongói a kilencvenes évek egyik legnagyobb sztárját, Sinead O\'Connort, amikor nemrég Írországban lépett fel. Az elhízott énekesnő most eltökélte, újra visszatér a csúcsra.

Kopaszra borotvált fejével és egyedi hangjával hatalmas jövőt jósoltak Sinead O'Connornak. Ám a Nothing Compares To You című sláger óta eltelt években sok minden megváltozott. Az énekesnőnek azóta négy apától négy gyereke született, és magánéleti, valamint szakmai kudarcai annyira megviselték a mániás depresszióban szenvedő sztárt, hogy öngyilkos akart lenni. "A zene éltetett, egyedül az adott erőt" - mondja O'Connor, aki most elhatározta, hogy újra bebizonyítja, érdemes rá figyelni. Bár igaz, a nyár végi koncertjén még régi rajongói is alig ismertek rá. "A hangja a régi, de ahogy kinéz! Ha tényleg sztár akar lenni, előbb talán le kellene fogynia" - kritizálta egyikük.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 15. 11:02, szombat | Bulvár

Egyszülős Központ: 64 ezer apa neveli együtt élő társ nélkül a gyerekeit

Az utóbbi évtizedben jelentősen nőtt az egyedülálló apák száma Magyarországon: a felmérések szerint 64 ezer apa neveli együtt élő társ nélkül gyerekeit - közölte az Egyszülős Központ szombaton az MTI-vel.

2024. Június 08. 09:17, szombat | Bulvár

Virrasztás Tompos Kátya emlékére Budapesten

2024. Június 01. 08:15, szombat | Bulvár

Cápa a Balatonban? Egy Tiktot videó keltett riadalmat, volt, aki a nyaralását is lemondta

Az elmúlt napokban hatalmas port kavart egy videó, amelyen állítólag egy cápa hátuszonya látható a Balaton vizében – írja a sonline.hu.

2024. Május 30. 06:00, csütörtök | Bulvár

Helikopter-emlékművet avattak Veszprém mellett