Városlista
2021. augusztus 1, vasárnap - Boglárka

Hírek

2021. Július 19. 19:17, hétfő | Helyi

Program a falusi kisboltok megmaradásáért

Program a falusi kisboltok megmaradásáért

A tervezettek szerint halad és következő szakaszába lépett a KISOSZ és a COOP Bács-Kiskun Megyei Szövetsége által vezetett Európai Uniós támogatással megvalósuló GINOP-5.3.5-18-2020-00184 azonosító számú projekt.

A régióban érintett és érdeklődő vállalkozókkal megkötésre kerültek az együttműködési megállapodások, tájékoztatást kaptak a program céljairól és eszközeiről, valamint sor került az önkéntes kérdőíves felmérés elvégzésére is. A szakértők megkezdték a kérdőívek feldolgozását és az abból készülő összesítő tanulmány elkészítését. A tanulmány a feltárt problémákra kínál majd megoldási javaslatokat, melyek tanácsadások, képzések, rendezvények keretében kerülnek majd átadásra a célcsoport számára.

A projekt célja a kiskereskedelmi ágazatban működő kisboltok működésének elősegítése, valamint a munkaerőpiaci alkalmazkodóképesség fejlesztésének támogatása a falusi kisboltok körében.

További információk a www.kereskedoprogram.hu oldalon találhatóak.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Július 30. 21:48, péntek | Helyi

Egy-két napon belül vége a hőhullámnak

Egy-két napon belül vége a hőhullámnak, de a jelenlegi előrejelzések szerint a jövő hét vége felé visszatérhet még a kánikula - írta az Országos Meteorológiai Szolgálat pénteken a Facebook-oldalán.

2021. Július 30. 10:06, péntek | Helyi

Épül a Budapest-Balaton kerékpárút

2021. Július 30. 09:31, péntek | Helyi

Anyakönyvi hírek

Az alábbiakban friss anyakönyvi híreinket olvashatják.

2021. Július 29. 16:37, csütörtök | Helyi

Seregszemlével, kiállításokkal és tudományos előadásokkal is emlékeznek a magyar ősökre Bugacon

A hatodik alkalommal megrendezett hagyományőrző rendezvény a magyar ősöknek és a magyar történelem nagy alakjainak állít emléket.