Városlista
2021. április 18, vasárnap - Andrea

Hírek

2021. Február 25. 14:24, csütörtök | PR
Forrás: (x)

Praktikus ötletek egy szuper gyerekszobához

Praktikus ötletek egy szuper gyerekszobához

A gyerekszobát sokan már születés előtt berendezik, így a kis jövevényt már készen várja új birodalma.

Azonban ahogy a gyermek cseperedik, a szoba fejlesztésével lemaradunk és így az nem mindig szolgálja ki az aktuális igényeket.Íme néhány praktikus ötlet, amelyek időtálló befektetések, és hosszú évekig örömet okoznak majd a gyerekeknek és a szülőknek egyaránt.

Ülőalkalmatosságok

Elsőre akár furcsának is tűnhet a gyerekfotelek ötlete, ugyanakkor ha jobban belegondolunk, több szempontból is igen hasznos. Amíg mesét kell olvasni, addig mi magunk ülhetünk benne kényelmesen - legalábbis a dán Karup Design kinyitható gyerekfoteleinek biztosan nem fogunk tudni ellenállni.

Külön öröm, hogy a gyártó valamennyi gyerekszobában gyakran alkalmazott színben készíti a terméket, így ha a rózsaszín vagy a babakék nem lenne passzentos, akkor is bőven akad alternatíva. A lábtartós változatok pedig később arra is jók lehetnek, hogy egy felnőtt és egy gyerek egyszerre ülhessenek le.

Tárolók

Ha szembesültünk már a különböző építőkockák és műanyag elemek cunamijával, amelyet egy-egy játék után nekünk kellett elpakolnunk, akkor néhány alkalom után bizonyosan felmerült a gyerekszekrények és tárolók használatának ötlete.

Ha sok a Legónk otthon, érdemes legós tárolót beszerezni, amely önmagában is lehetőséget biztosít a szórakozásra. Egy legós emberfej formájú vagy az építőkockák egyikét mintázó tároló nemcsak tetszetős, de inspirálhatja is a gyerekeket, hogy maguk után pakoljanak el.

Valljuk be őszintén, a gyerekek birodalmában nem a felnőttes dolgok mutatnak igazán jól! Ha azt szeretnénk, hogy gyermekünk valóban szuperül érezze magát saját kis világában, válasszunk kifejezetten nekik tervezett bútorokat. Házikó és autó formájú polcok, falra szerelhető állványok, dinoszauruszos akasztók, és számtalan olyan újdonság vár bennünket, amellyel nemcsak a szobát dobhatjuk fel, de inspirálhatjuk is velük a gyermeki fantáziát. Ne hagyjuk ki ezt a lehetőséget!

A fotó forrása:

Photographee.eu / Shutterstock.com

Címkék: bútor, gyerekszoba

Ezek érdekelhetnek még

2021. Április 16. 13:53, péntek | PR

Világméretű koncerttel jelentkezik Leslie Mandoki és csapata

A pandémia miatti koncertstop egy különleges produkciót hívott életre, a zenei show résztvevői a digitalizáció segítségével a földrajzi távolság ellenére együtt játszanak, rengeteg nézőhöz eljutva.

2021. Április 02. 11:55, péntek | PR

Tegyél egy praktikus polcot ragasztással a falra!

Egy polcot ragasztással falra erősíteni egyszerű feladat, nem igényel szerszámokat, így hölgyeknek is könnyen megvalósítható. Hoztunk egy csokorra való ötletet, hogy mire használhatsz egy ilyen ügyes kis polcot a falon.

2021. Április 02. 11:50, péntek | PR

Biztonságos autós utazást tervez? Mutatjuk az autópálya díjakat!

Tavasszal több hosszú hétvége is lesz, amikor a családok szívesen elmennek kirándulni egy-egy napra távolabbi helyekre is.

2021. Március 25. 17:57, csütörtök | PR

Nem véletlen népszerűek a kiskunfélegyházi szállások

Utazni jó, pláne akkor, amikor már itt a tavasz, és az időjárás lehetővé teszi, hogy a szabadban is tervezzünk programokat.