Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2017. Szeptember 28. 15:16, csütörtök | Helyi

Praktikus meglepetés

Praktikus meglepetés

A hétköznapi praktikusságot nézve, ha üzleti életben tevékenykedünk akár vállalkozóként tudjuk, hogy egy névjegykártyartartó meghatározó eszköz lehet mindennapjainkban.

Sokszor előfordul, hogy nem találjuk a legfontosabb címeket, telefonszámokat akkor, amikor éppen szükségünk lenne rájuk. Pont ebben az esetben jól jön, ha a megfelelő eszköz a közelünkben van. Egy négyjegykártya tok segítségével egy helyen tudjuk a telefonszámokat és elérhetőségeket. Ugyanez vonatkozik ránk akkor is, ha szolgáltatóként vagy szakemberként működünk a mindennapokban, fontos, hogy megfelelő helyen és rendszerben legyenek a kártyák tárolva. Ha reklámajándék vásárlásról van szó, akkor is gondolhatunk arra, hogy mennyire praktikus az eszköz, legyen szó árról, illetve minőségről. Ha több embert készülünk meglepni, akkor nagy mennyiségű reklámajándékra gondoljunk, és az sem utolsó, hogy árban is könnyű dolgunk legyen. Mindenek előtt emblémázható ajándéktárgyat válasszunk, amelyet a megajándékozott is fel tud könnyedén használni, és a céges embléma is mindig szem előtt lesz.

Szerencsére a névjegykártya tartó tokból többféle verzió is elérhető. Vannak klasszikus kis színes tokok, de akár a prémium kategóriás bőr és fém névjegykártyatartó tokot is választhatunk. Fontos, hogy ne az utolsó pillanatban gondoljunk a céges ajándékok beszerzésére, érdemes egy hónappal előtte beszereznünk őket. Az év végi időszak minden cégnél nagyon stresszes és sok munkával jár. Mindenki könnyedén rálelhet a megfelelő ajándékra, ha már meg van, mekkora összeget szánunk rá. Egy névjegykártyatartó tok, laptop táska vagy ajándékcsomagok remek választásnak bizonyulnak akár a hölgyek számára is. Érdemes a karácsonyi céges ajándékra már most gondolni, mivel észre sem vesszük, és már is a nyakunkon az év végi ünnep. Autós kiegészítők, vagy szerszámkészletek között is választhatunk, ha férfiakat akarunk meglepni. Az ajándékon megfelelően elhelyezett szöveg, vagy kép az, amiről az ünnepi hangulat, és a gesztus fog eszükbe jutni.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 21:11, csütörtök | Helyi

105. születésnapját ünnepelte Erzsike néni

Kiskunfélegyháza legidősebb polgára betöltötte 95. életévét.

2024. Április 25. 19:54, csütörtök | Helyi

Anyakönyvi hírek

Az alábbiakban legfrissebb anyakönyvi híreinket olvashatják.

2024. Április 24. 14:04, szerda | Helyi

Gyermekrajzpályázatot hirdet a MÁV a balesetek megelőzése érdekében

A MÁV és az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság közös gyermekrajzpályázatot hirdet iskolásoknak, amelynek témája a biztonságos közlekedés - közölték a szervezők az MTI-vel szerdán.

2024. Április 24. 12:16, szerda | Helyi

Idén is megrendezik a Fülemülék éjszakája programsorozatot

A Fülemülék éjszakája országos rendezvénysorozatra április második felétől május végéig országszerte számos helyszínen várják a madarászok az érdeklődőket.