Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2021. Augusztus 26. 07:00, csütörtök | Kék hírek
Forrás: infovárosok/police.hu

Postán küldött drogot a börtönbe

Postán küldött drogot a börtönbe

Új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság egy 49 éves múcsonyi férfival szemben.

A gyanúsított 2020. június 18-án postán feladott egy levelet az egyik büntetés-végrehajtási intézményben fogvatartott rokonának.

A börtönben a küldemény átvizsgálását végrehajtó személyzet parfüm illatot érzett, továbbá szemmel látható volt, hogy azt valamilyen folyadékkal itatták át, ezért azonnal értesítették a rendőrséget, melyek során a nyomozók a papírt lefoglalták, és vegyészszakértőt rendeltek ki – közölte a rendőrség.

Az elkészült vélemény alapján a levél új pszichoaktív anyagnak minősülő vegyülettel volt átitatva, ezért a rendőrök a feladót 2020. december 2-án a Sajókazai Rendőrőrsön gyanúsítottként hallgatták ki.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság az ügyben szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.