Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2012. Március 24. 07:15, szombat | Bulvár
Forrás: Story Online

Pornófilmet hirdetnek Sehi arcával

Pornófilmet hirdetnek Sehi arcával

Kapósak lettek a villalakók a pornóiparban. Ezúttal Seherezádé arcát használják jogtalanul egy felnőttfilm népszerűsítésére.

Kétezer forintért tölthető le az internetről az a pornófilm, amelynek állítólag Sehi, a VV5 villalakója az egyik szereplője. A filmből kivágott jelenetekben látható ismeretlen színésznő fejét cserélték ki Sehi arcára, és ezen képekkel próbálják eladhatóbbá tenni a terméket. Aki viszont Sehi miatt tölti le a videót, az nagyot fog csalódni, mert őt egyetlen képkocka erejéig sem látja majd a filmben.

Seherezádé felháborítónak és szánalmasnak tartja, amiért az ő nevével akarják eladni a pornófilmet, és hogy a tudta nélkül használták fel a fotóit. Gondolkozik rajta, hogy jogi lépéseket tegyen az ügyben. A Blikk szerint a weboldal, ahonnan elérhető volt a videó, már meg is szűnt, valószínűleg megijedtek a készítők a felelősségre vonástól.

Az viszont egyértelműen kijelenthető, hogy a ValóVilág női főszereplői mennyire izgatják a pornó producerek fantáziáját. Elég csak VV Vera kisfilmjére gondolni, vagy arra a szerepajánlatra, amit Veronika kapott néhány hete.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára