Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2014. Szeptember 28. 09:00, vasárnap | Helyi sport
Forrás: Varga Ferenc

Pontot rabolt a Bugaci KSE

Pontot rabolt a Bugaci KSE

A megyei II. osztály 7. fordulójában a tabella tizedik helyén álló Bugac csapata látogatott Kiskunfélegyházára. A vendégek az előző fordulóban súlyos vereséggel zártak. Mindenki a hazai csapat további sikerét várta, akik eddig hibátla

A megyei II. osztály 7. fordulójában a tabella tizedik helyén álló Bugac csapata látogatott Kiskunfélegyházára. A vendégek az előző fordulóban súlyos vereséggel zártak. Mindenki a hazai csapat további sikerét várta, akik eddig hibátlanok voltak.
Kiskunfélegyházi HTK II. – Bugaci KSE 1 – 1 (0-0)
Kiskunfélegyháza, 100 néző. 2014. 09. 27-Szombat 16: 00
Vezette: Bosnyák Sándor (Oláh Norbert, Ártim Dóra)
KHTK II.: Oroszi – Keresztesi (Gulyás), Cseke (Vidéki), Forgó, Polgár, Fricska, Fekete T., Lénárt, Katona B., Nádasdi P., Valkovics (Krepsz). Vezetőedző: Kertész János.
Bugac KSE: Pelikán – Jókai, Szele, Szabó N., Szabó Á., Héder, Amler (Laczi), Szalai, Szabó L., Szabó T., Molnár. Edző: Szabó Norbert.
Gólszerzők: Forgó (68.) illetve Szabó N.(87.)
Jók: Forgó, Katona B. illetve Pelikán, Szele, Szabó N., Szabó Á.
Sárga: Nádasdi P., Lénárt illetve Jókai
A hazaiak kezdték jobban a mérkőzést, labdabirtoklásban és játékban uralták a mérkőzést, a szervezetten visszaálló ellenfelük ellen. Szögletek, szabadrúgások jelezték a hazai fölényt, csak a kapuba nem sikerült betalálniuk.
Szünet után is folytatódott a hazaiak meddő fölénye, de a vendégek hősiesen védekeztek. Sok hiba volt a hazaiak előre játékában, a gólra a 68. percig kellett várni, Keresztesi szögletére Forgó érkezett, és a védőket megelőzve a hálóba fejelt, 1-0.
A gól után a vendégek változtattak, igyekeztek támadásokat is felépíteni. A befejezés előtt a 87. percben Szabó Á. indításával Szalai került gólhelyzetbe, akit a hazaiak kapusa szabálytalanul szerelt, a megítélt büntetőt Szabó Norbert magabiztosan értékesített, 1-1.
Az egyenlítést követően a hazaiak igyekeztek, hogy megszerezzék a győzelmet, de a helyzetek kihasználásánál sok volt a pontatlanság.
A mai mérkőzésen a vendégek elérték céljukat, ponttal távoztak, és megállították a hazai csapat győzelmi sorozatát.
Kertész János, KHTK II.: Nagyon enervált játékot nyújtottunk a mai mérkőzésen. Helyzeteinket rosszul használtuk ki. Ellenfelünk fegyelmezetten és jól védekezett, gratulálok nekik.
Szabó László, Bugac játékosa: Az elmúlt héten súlyosan kikaptunk hazai pályán. Nagyon készültünk a mai mérkőzésre, megmutattuk, hogy van tartása csapatunknak. Voltak hiányzóink, de aki ma pályára lépett mindent megtett a sikerért. Védekezésre rendezkedtünk be, nagyon örülünk a megszerzett egy pontnak.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 19:43, csütörtök | Helyi sport

Félegyházi siker a szombathelyi SPARTAN versenyen

2024. április 13-án került megrendezésre Szombathelyen a SPARTAN Közép-Európai Régió versenysorozatának következő állomása, ahol Kiskunfélegyházát a 18 éves Szekeres Norbert képviselte.

2024. Április 24. 16:45, szerda | Helyi sport

Dobos Eszter eredményesen szerepelt a hétvégén

2024. április 20-án a kiskunfélegyházi Zöldmező Lovassport Egyesület csapata Jászkarajenőre látogatott, ahol a Karai Mini Major rendezésében egy színvonalas versenyen vett részt.

2024. Április 23. 19:53, kedd | Helyi sport

Ezüstérmet nyertek a platános asztaliteniszező lányok

Fantasztikusan teljesítettek az Asztalitenisz Diákolimpia Országos Döntő I-II. korcsoport csapatversenyében a Kiskunfélegyházi Platán Utcai Általános Iskola lányai.

2024. Április 22. 14:07, hétfő | Helyi sport

Diákolimpiai bajnok lett a József Attila iskola csapata

A József Attila Sportiskolai Általános Iskola tanulói az utóbbi 3 évben állandó résztvevői az Asztalitenisz Országos döntőjének, ahol 3 csapattal és két egyéni versenyzővel képviselték magunkat.