Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2019. Február 17. 10:07, vasárnap | Helyi
Forrás: Adrienn

Pizza volt a tét a farsangi jelmezek versenyén

Pizza volt a tét a farsangi jelmezek versenyén

A Kiskunfélegyházi Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakgimnázium és Szakiskola február 15-én tartotta farsangi mulatságát az iskola tornatermében.

A vidám hangulat alapját már az is megadta, hogy nemcsak a diákok, hanem a tanárok is jelmezt öltöttek. A Mamma Mia című filmből az ABBA dalaira közös tánccal kápráztatták el közönségüket a tanári kar hölgy tagjai (https://indavideo.hu/video/A_Mezges_tanari_kar_Mamma_Mia-ja), de ezenkívül egyéni jelmezeket is (például Azkabani dementor, teknősbéka) láthattuk a mulatságon.

(A tanári kar közös táncából egy részlet megtekinthető az alábbi linken:
A 9/B-ből az osztály, még az osztályfőnök is beöltözött és gésákként káprázatos táncot adtak elő (https://indavideo.hu/video/A_Mezge_9_B_osztalyanak_farsangi_eloadasa), csakúgy mint a 10/B. osztály, akik Cowboy-ként jeleskedtek (https://indavideo.hu/video/A_Mezge_I_10_B_osztalyanak_farasangi_bemutatoja). A 2/10/G osztály dzsigolóként ropta vérpezsdítő zenére (https://indavideo.hu/video/A_Mezge_2_10_G_osztalyanak_farsangi_eloadasa), az 1/9/PC osztály 6 fővel képviseltette magát és hip-hop rap-et adtak elő (https://indavideo.hu/video/A_Mezge_1_9_PC_osztalyanak_farsangi_bemutatoja).

Az 1/12/É osztályt egyénileg képviselte egy tanuló katona jelmezével.

A legjobb jelmezek és előadásokat a háromtagú zsűri bírálta (Rózsa Pál igazgató, Kovács Gerda és Kiss-Feketéné Bodor Barbara igazgató-helyettesek), majd eredményként egyöntetűen két első és két második helyezett született.

Az első helyezett Gésák csapata 5 pizzát, a szintén első helyezett Cowboyok csapata 7 pizzát, míg a holtversenyben második helyezett 2/10/G Dzsigoló csapata 4 pizzát, az 1/9/PC tanulói pedig 2 pizzát kaptak jutalmul.

A legelégedettebb az 1/12/É osztályból beöltözött katonalány lehetett, aki egyedül egy 1 egész pizzát tudhatott magáénak a rendezvényt követően.

A zsűri döntéshozataláig pedig Kele László káprázatos gitárbemutatójával szórakoztatta iskolatársait. (Az alábbi linken megtekinthető előadásából egy részlet: htps://indavideo.hu/video/Kele_Laszlo_gitarbemutatoja_a_Mezge_farsangjan)

Rózsa Pál igazgató is „odatette magát” a rendezvény sikeréért, ő ostorbemutatójával nyűgözte le az iskola diákjait. (Az alábbi linken megtekinthető a bemutatóról készült video:https://indavideo.hu/video/A_Mezge_igazgatojanak_ostorbemutatoja_a_farsangi_mulatsagon)

Címkék: farsang, Mezgé

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 20. 08:00, szombat | Helyi

Mozogj sokat, érezd jól magad

„Mozogj sokat, érezd jól magad” mottóval szervezte meg az MDSZ a Diákolimpia Junior Fesztivált 2024. április 17-én a Kész Aréna Sportcsarnokban az I. és II. korcsoportos gyerekeknek.

2024. Április 19. 15:23, péntek | Helyi

Muzsikál az erdő 2024

Május 10. és 12. között Kecskemét és Lakitelek-Tőserdő térségében is megszervezik a „Muzsikál az erdő” elnevezésű rendezvényt.

2024. Április 19. 15:20, péntek | Helyi

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén

A hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok.

2024. Április 19. 15:09, péntek | Helyi

Újabb Balázs Árpád AMI - Battyány iskolás diák sikere

Hétfőn Szegeden, a Király-König Péter Zenei Alapfokú Művészeti Iskolában rendezte meg a Fesztivál Akadémia a II. Halász Ferenc Tehetségkutató versenyt.