Városlista
2022. szeptember 30, péntek - Jeromos

Hírek

2012. Február 28. 07:21, kedd | Bulvár
Forrás: Story Online

Pert veszített Kovács Lázár

Pert veszített Kovács Lázár

Kovács Lázár nem nevelheti otthon házasságán kívül született kisfiát, de harmincezernél több gyerektartást sem tud fizetni.

Kovács Lázár ellen döntött a bíróság, aki feleségével közös gyermekei között nevelte volna fel a félrelépésből született kisfiút. A bíróság szerint az anyuka, Bíró Andrea oldalán biztosítottak a körülmények a gyermek fejlődéséhez, akinek most nagy kő zuhant le a szívéről, hogy nem veszik el tőle gyermekét. A fiatal nő már csak azt fájlalja, hogy Lázár nem látogatja közös fiúkat, valamint, hogy mindössze harmincezer forintos gyerektartást kap.

Ruttner György, a szakács ügyvédje szerint azért volt szükséges a tárgyalás, mert Kovács Lázár felelős apaként, hivatalos úton akart megbizonyosodni, hogy az anyukának van-e megfelelő munkahelye és lakása a gyermek neveléséhez. Nem is volt feltétlen cél a gyermek elszakítása az anyukától - mondta, akinek talán jobb helyen is van Andreánál, ha Lázár a kért ötvenezer forintos gyerektartást sem képes kigazdálkodni havonta.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Szeptember 28. 10:57, szerda | Bulvár

Puskás-Dallos Peti ezt reméli a 2042-es évtől

2022. Szeptember 19. 08:03, hétfő | Bulvár

Eljegyezték az Operettszínház balerináját, aki egy budapesti házomlásnál sérült meg súlyosan

Eljegyezték Tóth Nikolettet, a Budapesti Operettszínház balerináját, aki nyáron szenvedett súlyos sérüléseket a fővárosban, miután az Aradi utca és Jókai utca sarkán a homlokzati fal és tetőszerkezet elemei hullottak az utcára.

2022. Szeptember 11. 15:01, vasárnap | Bulvár

Kiemelték a Dunából az elsüllyedt Teslát

A nagy értékű gépkocsi még kedden csúszott a folyóba a tököli komplehajtónál.

2022. Szeptember 11. 12:53, vasárnap | Bulvár

9 hónapos csecsemő halt meg Bécsben, 11 éves testvére ölhette meg

Meghalt Bécsben egy 9 hónapos csecsemő, miután kiesett egy ház erkélyéről. A rendőrség arra gyanakszik, hogy a kicsi halálában a 11 éves testvére is szerepet játszhatott.