Városlista
2021. szeptember 24, péntek - Gellért

Hírek

2021. Szeptember 13. 14:00, hétfő | Helyi
Forrás: F. Adrienn

Tömegeket vonzott a Libafesztivál második napja is

Tömegeket vonzott a Libafesztivál második napja is

Óriási érdeklődés kísérte szeptember 11-én is a Libafesztivál kulturális-, sport-, gasztronómiai-, egészségügyi és különféle szórakoztató programjait.

A nagyszínpadon és a kisszínpadon is egymást követték az előadók, a Korona utcai klubház udvarban igazi gyermekkuckó alakult ki, ahol bábszínházi előadással kedveskedtek a legkisebbeknek. Nagy sikere volt a napos liba simogatónak is, ahol mindkét napon gyermekek sokasága dajkálhatta a pelyhes apróságokat. A felnőtteknek igazi hangulat-teremtő volt a VII. Kunsági Néptánc Találkozó, de a fesztiválhoz kapcsolódó főzőverseny látogatottsága is rekordot döntött.

A Kossuth utcán felállított pavilonok körül mindkét napon számos nézelődő és vásárló akadt, az asztaloknál pedig egymásnak adták át a helyet a megéhező-megszomjazó fesztiválozók. Az esti koncerteket szintén óriási látogatottság jellemezte.

A megpróbáltatások, a bezárások és korlátozások után végre egy kicsit el tudtuk felejteni, hogy mennyi kellemetlenség ért minket az utóbbi időben. A fesztivál színes programjai lehetőséget adtak arra, hogy végre ki tudjunk kapcsolódni és önfeledten, félelmek nélkül tudjunk részt venni a rendezvény forgatagában, újra meg tudjuk ölelni barátainkat, ismerőseinket és megálljunk beszélgetni velük. A szervezők idén is kitettek magukért, hiszen gazdag programkínálatukból mindenki talált magának valót. Sőt, az időjárásra sem lehetett senkinek panasza, mert kegyeibe fogadta a nyárutó hangulatos rendezvényét.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2021. Szeptember 22. 17:04, szerda | Helyi

Mi vár ránk a növényi fehérjén túl?

Rovarok, mint alternatív fehérjeforrások...

2021. Szeptember 22. 16:34, szerda | Helyi

Beköszöntött a csillagászati ősz

Szeptember 22-e az őszi nap-éj egyenlőség napja, amikor éppen olyan hosszú a nappal, mint amilyen hosszú az éjszaka, majd egyre hosszabbak lesznek az éjszakák.

2021. Szeptember 22. 16:18, szerda | Helyi

Városi tanévnyitó

Kiskunhalasra látogatott el a kiskunfélegyházi bűnmegelőzési előadás.

2021. Szeptember 22. 16:01, szerda | Helyi

Magyarország önellátó lehet tojásból

Az agrárfejlesztési támogatásoknak köszönhetően Magyarország önellátóvá válhat tojásból