Városlista
2021. október 16, szombat - Gál

Hírek

2021. Szeptember 13. 14:00, hétfő | Helyi
Forrás: F. Adrienn

Tömegeket vonzott a Libafesztivál második napja is

Tömegeket vonzott a Libafesztivál második napja is

Óriási érdeklődés kísérte szeptember 11-én is a Libafesztivál kulturális-, sport-, gasztronómiai-, egészségügyi és különféle szórakoztató programjait.

A nagyszínpadon és a kisszínpadon is egymást követték az előadók, a Korona utcai klubház udvarban igazi gyermekkuckó alakult ki, ahol bábszínházi előadással kedveskedtek a legkisebbeknek. Nagy sikere volt a napos liba simogatónak is, ahol mindkét napon gyermekek sokasága dajkálhatta a pelyhes apróságokat. A felnőtteknek igazi hangulat-teremtő volt a VII. Kunsági Néptánc Találkozó, de a fesztiválhoz kapcsolódó főzőverseny látogatottsága is rekordot döntött.

A Kossuth utcán felállított pavilonok körül mindkét napon számos nézelődő és vásárló akadt, az asztaloknál pedig egymásnak adták át a helyet a megéhező-megszomjazó fesztiválozók. Az esti koncerteket szintén óriási látogatottság jellemezte.

A megpróbáltatások, a bezárások és korlátozások után végre egy kicsit el tudtuk felejteni, hogy mennyi kellemetlenség ért minket az utóbbi időben. A fesztivál színes programjai lehetőséget adtak arra, hogy végre ki tudjunk kapcsolódni és önfeledten, félelmek nélkül tudjunk részt venni a rendezvény forgatagában, újra meg tudjuk ölelni barátainkat, ismerőseinket és megálljunk beszélgetni velük. A szervezők idén is kitettek magukért, hiszen gazdag programkínálatukból mindenki talált magának valót. Sőt, az időjárásra sem lehetett senkinek panasza, mert kegyeibe fogadta a nyárutó hangulatos rendezvényét.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2021. Október 16. 09:03, szombat | Helyi

Mindig régésznek készült a múzeumigazgató

Kuzsinszky Bálint-emlékéremmel ismerték el a kiskunfélegydázi dr. Rosta Szabolcs régész, múzeumigazgató munkásságát.

2021. Október 16. 08:55, szombat | Helyi

Napi 70 áldozatot szed a hirtelen szívhalál

Október 16. Az Újraélesztés Napja

2021. Október 16. 08:52, szombat | Helyi

Valóban rontja a látást, ha a szemünkbe lóg a hajunk?

Tények és tévhitek a látásról

2021. Október 15. 13:24, péntek | Helyi

Horgászboltba tört be a zsályakereskedő