Városlista
2020. augusztus 7, péntek - Ibolya

Hírek

2020. Május 29. 12:07, péntek | Helyi

Színes dekoráció hirdeti a Gyermeknapot a Platán Iskolában

Színes dekoráció hirdeti a Gyermeknapot a Platán Iskolában

A Platán utcai Általános Iskola tanítói, tanárai és az intézmény valamennyi dolgozója azon szorgoskodott, hogy méltóképpen „felöltöztessék” Gyermeknap alkalmából az iskolát.

Tarjányi Xénia tanárnő tervei alapján csodálatos festmények készültek, a karbantartóknak köszönhetően pedig minden egyes alkotás és az ezeket kiegészítő dekoráció méltó helyére került, ahol minden járókelő megcsodálhatja őket.

Sőt, Szunyi Anikó intézményvezető-helyettes a közösségi oldalon még egy kedves videóval is meglepte az iskola nebulóit, melyet az alábbi szöveg kíséretében tett közzé:

Kedves kis platános diákjaink!
A közelgő gyereknap alkalmából szeretettel köszöntünk Benneteket! Vigyázzatok magatokra, legyetek nagyon boldogok! Kívánom, hogy a videóban látottak minél előbb megvalósuljanak!

A video az alábbi linkre kattintva tekinthető meg.

(Képek: Szunyi Anikó facebook-oldala.)

Címkék: Platán iskola

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2020. Augusztus 07. 14:36, péntek | Helyi

Állásbörze Kiskunfélegyházán

2020. augusztus 11-én, kedden 11 órától állásbörze és munkaerőpiaci tanácsadás lesz Kiskunfélegyházán a Móra Ferenc Művelődési Központban.

2020. Augusztus 07. 13:15, péntek | Helyi

Bácsmegyében még várják a jelentkezőket iskolaőrnek

Megkezdődött az iskolaőrök felkészítése - közölte a rendőrség szerdán a honlapján, hozzátéve: a fővárosban és több megyében továbbra is várják a jelentkezőket.

2020. Augusztus 07. 13:14, péntek | Helyi

Mégis elmarad a Kurultaj

A magyar kormányzat és a szakhatóságok kérésére hosszas mérlegelés után, a szervezők meghozták azt a döntést, amely értelmében a 2020. évi Kurultaj - Magyar Törzsi Gyűlés megtartásáról lemondtak.

2020. Augusztus 07. 10:37, péntek | Helyi

Horrorkaravánt szűrtek ki a rendőrök

Autószállító tréler vontatott egy másik autószállító trélert az M5-ös autópálya Csongrád-Csanád megyei szakaszán. A rendőrök intézkedtek.