Városlista
2021. január 17, vasárnap - Antal

Hírek

2020. Október 13. 09:58, kedd | Helyi
Forrás: Félegyházi Közlöny

Rendkívüli módon ünneplik az Anyatej világnapját

Rendkívüli módon ünneplik az Anyatej világnapját

Előző években a kiskunfélegyházi Petőfi Sándor Városi Könyvtár adott otthont az Anyatej világnapja elnevezésű programnak.

Idén, a járványügyi helyzetre való tekintettel egy internetes felületen, a Zoom-on, online formában lesz látogatható az esemény.

A november 3-án, kedden 10 órától kezdődő alkalom érdekes és hasznos információkkal szolgál majd az anyukáknak. Egyebek mellett Lipcseiné Tolvaj Mária védőnő a hordozás jótékony hatásáról beszél majd, a Babahordozás a gyakorlatban - egyszerűbb hétköznapok című előadásában.
Néma Attiláné, Ella dúla, TANDEM tréner témája pedig az „Anyaidő” lesz, avagy egy nő miként ossza be a család, munka mellett az energiáját és az idejét.

A találkozón való részvétel regisztrációhoz kötött, amelyet a pap.izolda@gmail.com e-mail címen tehetnek meg.

Bővebb információért pedig keressék a Kiskunfélegyházi Védőnői Szolgálatnál Pap Izoldát.

(Információ: Félegyházi Közlöny)

Ezek érdekelhetnek még

2021. Január 17. 08:37, vasárnap | Helyi

5 konyhai trükk, amit jó ellesni az olaszoktól

Az olasz konyha híres fogásai világszerte óriási népszerűségnek örvendenek, nem véletlenül. Az ízek és receptötletek mellett az alábbi konyhai trükköket is érdemes ellesni a déli háziasszonyoktól!

2021. Január 17. 08:20, vasárnap | Helyi

Rakonczay Gábor feladta az óceánátkelési kísérletét

Rakonczay Gábor feladta próbálkozását, hogy SUP-pal átevezze az Atlanti-óceánt és mentőhelikopter segítségével visszatért a szárazföldre.

2021. Január 16. 16:00, szombat | Helyi

A macskák ezért nem érzik az édeset

Ha nem figyelünk oda, cicánk könnyen ellophatja a reggeli szendvicsre feltett felvágottat, a desszertet azonban már kevésbé kell féltenünk tőle.

2021. Január 16. 14:42, szombat | Helyi

Rengeteg szakdolgozó otthagyná a fekvőbeteg-ellátást

A fekvőbeteg-ellátásban dolgozók csaknem fele elhagyná az állami egészségügyet - derült ki egy friss felmérésből. Tízből kilenc egészségügyi szakdolgozó a fizetésével is elégedetlen.