Városlista
2024. április 17, szerda - Rudolf

Hírek

2021. Június 09. 10:19, szerda | Helyi
Forrás: MTI

Napközis és ottalvós táborokat is lehet tartani

Napközis és ottalvós táborokat is lehet tartani

A sporttáborokat, az angoltáborokat, valamint a kalandtáborokat keresik a legtöbben, de a hagyományosabb kézműves- és lovastáborokba is egyre többen jelentkeznek.

Példátlan jelentkezési dömping indult el a táboroztatásban, miután Novák Katalin államtitkár bejelentette, hogy már napközis és ottalvós táborokat is lehet tartani - mondta a taborfigyelo.hu ügyvezetője kedden.

Tóth Béla hozzátette: az előző év azonos időszakához képest húsz százalékkal magasabb a foglalási arány, amely azt jelenti, hogy 190 ezer gyermek táborozhat egy-egy hetet a vakációban.

Hangsúlyozta: bár a taborfigyelo.hu oldalon több mint ezek tábor foglalható, a legjobb ár-érték aranyú táborok gyorsan megtelnek, ezért érdemes minél előbb leadni a jelentkezéseket. Elmondta: többen választanak napközis tábort, mert így ugyanannyi pénzért több hetet tudnak lefedni.

Népszerűek a mesterséges intelligenciáról szóló táborok is

A sporttáborokat, az angoltáborokat, valamint a kalandtáborokat keresik a legtöbben, de a hagyományosabb kézműves- és lovastáborokba is egyre többen jelentkeznek.

Meglepően sokan választanak extrémebb táborokat, ilyen a jobbagyféltekés rajzfejlesztő tábor vagy a dzsungelkörülmények között zajló katonai tábor.

Idén megjelentek a new tech-táborok is, amelyekben mesterséges intelligenciáról, alkalmazásfejlesztésről és robotikáról is tanulhatnak a gyerekek - ismertette az ügyvezető.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 17:27, kedd | Helyi

Dobogós eredmény országos angol versenyen

Kiemelkedő eredményeket értek el a mórások a HEBE Kft. angol nyelvű országos egyfordulós levelezős egyéni és csapatversenyén.

2024. Április 16. 16:36, kedd | Helyi

Összeütközött két gépkocsi az 5-ös főúton

Kiskunfélegyháza határában akadályozza a forgalmat a baleset.

2024. Április 16. 12:38, kedd | Helyi

Nemzetközi zongoraversenyen bizonyítottak

Elek Janka és Elek János négykezes formációját Kiemelt Arany fokozattal díjazták.

2024. Április 16. 09:26, kedd | Helyi

Hidegfront vet véget az áprilisi nyárnak

Hidegfront vet véget az áprilisi nyárnak: beborul az ég, és többfelé kell esőre, akár zivatarra is készülni.